BLACK & WHITE 

Kivaa keskiviikkoa (piti tarkistaa ihan päivä, kun oon ton vappubreikin jälkeen ihan sekasin päivistä) ihanat! Mulla on ollut tänään tosi kiva päivä tähän asti ja siihen on kuulunut hyvän ystävän treffaamista Roots Helsingissä ja asukuvien kuvailua. Muutenkin ihan superhyvä fiilis nyt. Siihen vaikuttaa varmasti tuo sää, jotenkin hymyilyttää kokoajan, kun miettii miten lähellä kesä on. 

asu2asu3

Tilasin Misspap-verkkokaupasta ihan täydelliset kevätkengät. Nämä muistuttaa todella paljon Puman rusettikenkiä, mutta en halunnut satsata niin paljon rahaa valkoisiin tennareihin, jotka kummiskin menevät likaisiksi muutamassa viikossa. Kannattaa muuten kurkata heidän nettikauppa, sieltä löytyy paljon edullisemmin vaatteita, kuin esimerkiksi liikkeissä.

asu4

Takki ZARA
Paita BIKBOK
Housut Gina Tricot
Kengät Misspap
Aurinkolasit BIKBOK
Laukku Givenchy

asu1asu5
Semmosta asua tänään päällä, mitäs tykkäätte? – J

2 thoughts on “BLACK & WHITE 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s