HOW I EDIT MY INSTAPICS

Instagramin oma feed on mulle jonkinlainen portfolio, kuten myös tämä blogi. Tykkään pitää mun kuvat aina todella valoisina ja hieman kylminä sävyiltään. Mietin välillä hieman turhan paljon sitä, miten mun kuvat sopivat toistensa kanssa yhteen ja osa on varmasti huomannut, että harrastan kuvien lisäämistä ja niiden poistamista samalla sekunnilla. Tämä on vaan mun oma, pieni pakkomieltymys. 
Ja niin, mun Instagram on ihan vaan @janinakoskenniska

IMG_3935

Kaikista paras sovellus kuvien kirkkauteen on Facetune. Kyseessä on maksullinen sovellus (olisiko se joku nelisen euroa?), mutta mielestäni sen arvoinen. Facetunella pystyy kirkastaan ja tasapainoittamaan sävyjä kuvissa. Esimerkiksi mä korostan kaikkia vaaleita kohtia tällä valkaisu-työkalulla ja ero on mun mielestä aina huomattava. Näin saan esimerkiksi selfieistäni aina kirkkaita ja valoisia kuitenkaan muuttamatta omaa ihonsävyäni ihan valkoiseksi. 
Facetunella on myös mahdollista korostaa esimerkiksi selfieissä omia silmiä, jota oon huomannut, että monet käyttävät. Sillä onnistuu myös blurraaminen/siloittaminen. 

IMG_3937

Facetunen lisäksi tykkään käyttää Instagramin omaa kuvanmuokkausohjelmaa. Siellä käytän kohtaa ”korostus”, jonka laitan aina maksimille. Sen jälkeen ”lämpö”, jonka pistän muutaman asteen verran miinukselle. Lisäksi käytän myös silloin tällöin kohtia ’kirkkaus” ja ”kontrasti”. Kirkkaus kirkastaa koko kuvan yleisilmeen (kun vertaa esimerkiksi ”korostus”-kohtaan niin se korostaa vain vaaleita kohtia) ja kontrastilla tuon kuvaan takaisin kontrastia ja tummuutta. 

IMG_3938

Yllämainitsemien appien lisäksi tykkään Faded-sovelluksesta, jossa on todella, todella paljon erilaisia filttereitä. Täällä mun suosikeiksi ovat nousseet ”calistoga”, ”napa” ja ”carmel”. Muita filttereitä en oikeastaan käytä. Faded-sovellus on myös maksullinen sovellus. 

IMG_3936

Mitä sovelluksia te käytätte Instagram-kuvien muokkaamiseen? Löysittekö tästä postauksesta joitakin uusia vinkkejä? – J 

4 thoughts on “HOW I EDIT MY INSTAPICS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s