MAYBEAUTY FACEGEL

(* Postaus toteutettu yhteistyössä Maybeautyn kanssa.

maybeauty

Ihonhoito on tullut mulle äärimmäisen tärkeäksi tässä muutaman vuoden aikana. Mulla on ehdottomasti sekaiho, välillä kuiva, satunnaisia epäpuhtauksia… Oon myös kamppaillut vuosia sitten aknen kanssa ja siitä on jäänyt iholleni joitakin arpia.
Rakastan erilaisia kauneusrituaaleja. Mulla on tapana sunnuntaisin aloittaa viikko freesinä ja laittaa hiusnaamio, kuoria ja rasvata iho, laittaa muutamakin kasvonaamio ja muutenkin vain hemmotella itseäni. Tärkeimpänä on myös ollut se, että olen kuunnellut ihoani. Jos ihoni on kuiva, hoidan sitä sen mukaisesti tai jos ihossani on epäpuhtauksia niin hoidan sitä eri tavalla kuin kuivaa ihoa. Olen kokenut tämän kaikista kätevimmäksi ja ihokin kiittää!

maybeauty2

Mulle on ilmestynyt nyt muutamia hormoninäppyjä, jotka pysyvät kuin tauti ja olen hieman taistellut niitä vastaan. Maybeautyltä saatu Incredible Face Gel tuli todella tarpeeseen. Kieltämättä olin todella, todella skeptinen tuotetta kohtaan ja halusin testata sitä rauhassa, seurata ihoni reaktiota ja sitten vasta kertoa kunnon arvion tuotteesta!
Geeli levitetään puhtaalle, kuivalle iholle ja sitä aletaan pyörittelemään pyörivin liikkein kasvoilla. Hetken kuluttua voi huomata kuinka geeli muuttuu harmaaksi pieneksi mönjäksi, joka on siis kuollutta ihosolukkoa. Olin ihan ymmälläni ensimmäisen kerran kun käytin tuotetta ja mietin, että onko tässä silti jotain hämärää. Levittämisen jälkeen huuhtelin kasvot ja huomasin kuinka kirkas, puhdas ja ennen kaikkea kosteutettu mun kasvoni olivat. 

maybeauty1

Oon käyttänyt geeliä nyt noin 3 viikon välein ja oon itselleni kokenut sen todella hyväksi rytmiksi. Sillä välin iho kerkeää uusiutumaan eikä geeli ole liian rankka iholle. 
Miinuspuolena annan tuotteesta sen, että mun mielestä tuotetta on ainakin mun kasvoille liikaa purkissa. Geeli kun tulee yksittäispaketeissa, niin mulla menee ainakin itselläni aika paljon hukkaa hyvää tuotetta. Toisaalta tämä myös kätevä, yhden pakkauksen voi jakaa esimerkiksi kaverin kanssa!
Tällä hetkellä MayBeautyltä saa 16 pakettia hintaan 41€ ja koodilla janinagel saatte 30% alennusta. Ja jos käytätte tuotetta juurikin 3 viikon välein niin pakkaukset riittävät todella pitkäksi aikaa! Ei huono diili siis. Toivottavasti innostutte tilaamaan tätä ja testaamaan sitä! – J 

6 thoughts on “MAYBEAUTY FACEGEL

  1. Kantsii laittaa toi geeli muovipussiin niin säilyy kans seuraavalle kerralle 😉 tykkäsin kans tästä itekin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s