TIPS FOR LONDON

Ootteko valmiita mun Lontoo-vinkeille? Oltiin Lontoossa siis viisi päivää, neljä yötä ja se oli juuri sopiva määrä tälle reissulle. Shoppailtiin todella hyvin, ostettiin mm. paljon meikkejä. Kiinnostaisiko teitä ostospostaus? 

Tämä oli mun toinen kertani Lontoossa. Yövyttiin samassa hotellissa kuin mun viime reissulla eli St. Giles-hotellissa, jonka sijainti on loistava, juuri Oxford Streetin vieressä.

Meidän budjetti oli mun mielestä tosi hyvin suunniteltu. Meillä oli molemmilla ruokabudjettina 250 puntaa viidelle päivälle eli 50 puntaa/päivä. Tällä sai siis esimerkiksi 15 punnan aamupalan, 10 punnan lounaan, 15 punnan päivällisen/illallisen ja jäi vielä 10 puntaa yli jos halusi ostaa jotain pientä tai panostaa enemmän päivälliseen/illalliseen. Tämä riitti tosi hyvin. Päästiin käymään juuri niissä paikoissa jossa haluttiin ja jos haluttiin hakea kahvit tai vaikka suklaamansikat niin rahaa riitti siihenkin. Mielummin varaa ehkä liikaa rahaa kuin se, että pitäisi matkan lopussa pihistää ruokarahat jostain muusta. 

lontoo

Timmy Green 
Corner of Buckingham Palace Road & Bressenden Place

Tähän astisista brunsseista valehtelematta paras. Timmy Green sijaitsee Victoria Stationin läheisyydessä, niin sinne pääsee helposti esimerkiksi metrolla tai bussilla. Suosittelen varaamaan pöydän etukäteen, ihan vaan varmuuden vuoksi. Sieltä löytyy laaja valikoima erilaisia ruokia brunssille, isot propsit gluteenittomista french toasteista ja listalta löytyy myös vegaanivaihtoehtoja. Me otettiin omat annokset, mehut ja jaettiin jälkiruoka ja hintaa brunssille tuli noin 20 puntaa/hlö. 
Flat Iron
17 Beak St, Soho, W1F 9RW
9 Denmark St, Soho, WC2H 8LS
17/18 Henrietta St, Covent Garden, WC2E 8QH
77 Curtain Road, Shoreditch, EC2A 3BS

Tänne ei oteta pöytävarauksia ja jonotus on melko pitkä. Me jonotettiin lauantaina noin tunti, mutta heillä on tosi hyvä systeemi jonotuksen suhteen. Menet ovelle ja jätät yhteystietosi ja olet jonossa automaattisesti, voit lähteä siksi aikaa muualle ja saat puhelimeen tekstiviestin, kun pöytä on valmis.
Syötiin heillä myös sunnuntai-iltana ja silloin saatiin pöytä heti kahdelle. Täällä menu on todella simppeli: 10 punnan lankkupihvi + sivusalaatti ja siihen voi lisäksi valita mm. kastikkeita, ranskalaisia… Suosittelen tuolla ottamaan mansikkabasilika-drinkin, nam!
Franco Manca
Näitä on monessa paikassa, katso sivuilta läheisin pizzeriasi.

Löydettiin tämä jostain googlailemalla ja tämä sattui olemaan ihan hotellimme vieressä. Täällä syötiin todella edullisesti: 6 punnan pizza puoliksi ja 15 punnan viinipullo puoliksi eli noin 10 puntaa/hlö. Paikka oli todella täynnä ja suosittu, mutta sieltä saatiin heti pöytä kahdelle. Täältä myös mahdollisuus ottaa pizzaa mukaan ja se näytti olevan suosittu vaihtoehto! 

lontoo1

Missguided
Westfield Stratford
Monelle tämä taitaa olla tuttu netistä ja olin aivan innoissani, kun huomasin, että he ovat avanneet ensimmäisen liikkeensä Westfield-ostoskeskukseen. Mun mielestä on kivempi sovittaa vaatteita liikkeissä, kun käydä läpi se järkyttävä palautusrumba. Liike oli todella ihana ja myyjät olivat tosi ystävällisiä. 

lontoo17

Käy British Museumissa. Sinne pääsee ilmaiseksi sisään ja siellä on paljon erilaisia näyttelyitä. Meillä kävi vähän huono tuuri, sillä siellä ei ollut tuolla hetkellä mitään mielenkiintoisia näyttelyitä, mutta siellä oli juuri vaihtumassa näyttelyt. 

lontoo12

Mene rohkeasti metrolla ja muilla julkisilla. Lontoossa on tosi selkeät ja helpot ohjeet ja kartat julkisilla matkustamiseen. Tottakai aina voi myös kysyä apua! Me ostettiin ekana päivänä Oyster-cardit ja latasimme 20 puntaa korteille ja tämä riitti hyvin viidelle päivälle.
Lataa maps.me-sovellus! Tämä karttasovellus toimii offline-tilassa eli superkätevä ulkomailla siis. Lataat vain wifiyhteydessä haluamasi kaupungin kartan ja näin näet kaikki tiet, kaupat, ravintolat ilman internetiä.

Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä Lontooseen matkaaville! – J 

9 thoughts on “TIPS FOR LONDON

 1. Hyviä vinkkejä, täytyypä buukata lennot Lontooseen 😃! Ja kyllä ostospostausta, videon muodossa ois superjees!

  Tykkää

 2. Joo tietenki ostospostaus! Ja oli kivoja vinkkejä, pitääpä pistää korvan taakse jos joskus lähiaikoina tulis käytyä lontoossa 😊

  Tykkää

 3. Kiitos tosta maps.me -vinkkauksesta, meni heti lataukseen! Ensi kuussa Lontooseen enkä malta odottaa! 😊 Saako noita Oyster-cardeja ostettua esimerkiks kaikilta metroasemilta? 😊

  Tykkää

 4. Siitä vaan buukkaamaan, ei ole edes kalliit 😉 ja vähän ajattelinkin, että videon muodossa kivempi, kuvaan sen teille huomenna ❤

  Tykkää

 5. Ihanaa, että ootte innostuneita tosta ostospostauksesta :> ja suosittelen käymään Lontoossa, ihana kaupunki!

  Tykkää

 6. Se on kyllä superkätevä sovellus! Ja sieltä voi mun mielestä tallentaa etukäteen jotain reittiohjeitakin. Eikä muuten eksytty ton avulla kertaakaan 😉Saa. Metroasemilla on semmoset pankkiautomaatin näköiset koneet josta saa päättää mimmosen kortin haluaa tehdä, paljon arvoa/aikaa jne. tosi helppoa ja vilkkaimmilla asemilla on yleensä muutamia työntekijöitä auttamassa 😊 ihanaa reissua ❤

  Tykkää

 7. Toi maps.me kuulostaa vaikkui hyödyllisesltä appilta, pitää pistää muisitin! Ja ihan ehdottomasti ostospostausta tulemaan ^^http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s