MY LONDON UNIFORM 

pink2

pink1pink
pink3

Takki ZARA  Paita ZARA  Housut Ginatricot  Laukku Givenchy  Kengät NewYorker
Hei pitkästä aikaa! Tänään tulin jakamaan teille kuvia yhdestä mun Lontoon asuista. Tämä asu on mun mielestä tosi onnistunut ja mulla oli tosi hyvä olo siinä. Tästä taisi tulla mun uusi luottoasuni asukriisien iskiessä! Mitäs te pidätte asusta? Kuvattiin nämä kuvat pienessä puistossa, joka oli ehkä kaunein paikka Lontoossa meidän mielestämme! 
Blogissa oli hieman hiljaista reissun ajan, jätin nimittäin koneen kotiin, mutta kuvasin senkin edestä vlogeja joka päivä ja kuvamateriaalia on kertynyt myös kivasti. Olkaa siis valmiita Lontoo-postausten tuloon! Nyt menen purkamaan matkatavarani sekä editoimaan videoita. Palataan pian! – J 

14 thoughts on “MY LONDON UNIFORM 

 1. Ootpas liikkunut jälleen kerran kauniin näköisenä! Ja ihan sun näköinen asu, pukee sua todella hyvin ja näytät siinä ihanalta :1 Tota laukkua oonkin ihastellut jo monesti sun kuvien kautta, mielettömän upea ja varmasti ihan huippu hankinta!! Niin käytännöllisen kaunis :f

  Tykkää

 2. Ihana asu! 😊 Oon itse kans lähdössä Lontooseen ens viikolla, tarkeniko siellä hyvin kevyemmällä takilla vai kannattaakohan mennä villakangastakilla? Toivottavasti ehdit vielä jonkun Lontoon postauksen (esim. ostospostaus kiinnostaisi!) julkaista ennen omaa reissuani! 😉

  Tykkää

 3. Kiitos! Joo, juuri latasinkin ensimmäisen vlogini ja yritän saada tehtyä vinkkipostauksen Lontooseen mahdollisimman pian. Jos en kerkeä julkaisemaan niin tuun vaikka tähän kommenttiboksiin jakamaan pari vinkkiä 😊 ihanaa reissua sulle!Mä vetelin ihan nahkatakilla ja samoin myös mun kaveri, illalla on vähän viileämpi, mutta en kyllä villakangastakkia ottaisi mukaan.

  Tykkää

 4. Voi kun oot niin kivassa asussa liikkunut! Voisin heti kotiuttaa tuon laukun ja nahkatakin, täyttä rakkautta ❤ Laukusta puheen ollen, minkä kokoinen tuo niistä on? 😊

  Tykkää

 5. Kiitos Piia! Tää on itseasiassa mokkaa tämä takki, ihan kivaa vaihtelua nahkaiselle 😋Laukku on koossa small, juuri sopiva! Laukusta tulossa vielä postausta erikseen 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s