MY FIRST VLOG!

Voi pojat kun tää mimmi on hurahtanut Youtuben maailmaan. Ehkä on jo aika paljastaa mistä puhuin mun uudenvuodenlupauksiin liittyen eli… mä alotan tekemään enemmän Youtube-videoita! Oon jo kauan kattonut muiden videoita ja nyt oon uskaltaunut tekemään omia videoita. Kaikki videoehdotukset otan enemmän kun mielelläni vastaan ja parannusehdotukset myös! Olisi myös todella tärkeää jos menisitte tilaamaan mun kanavani, oon niin lähellä 200 tilaajaa. Toivottavasti tykkäätte! – J 

8 thoughts on “MY FIRST VLOG!

  1. Moi! TOIVOTTAVASRI VASTAAT! siis katoin just sun vlogis (joka oli muute tosi kiva, kivasti editoitu 😊 ) mutta huomasin sun huoneen ton meikkipeilin, mis on noi hollywood tyyppiset valot – NI MISTÄ SE ON??? 😃 mä oon tollasta ettiny iha sairaasti! Sori jos oot jo jossai kertonu, multa o menny ohi!

    Tykkää

  2. Mut onks noi sellaset että.ne valot pitää kytkee siihe huonee verkkovirtaa et sä et vaa paina nappii ja et ne ois vaa pistokkeella seinäs kii?

    Tykkää

  3. Joo noi pitää aina laittaa töpselillä seinään, että ne syttyy – ei oo siis nappia 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s