ROCKIN’ MY MOM JEANS 

momjeans13
Kyllä, näette oikein. Mun blogissa on asukuvia ja niissä mulla on löysät farkut eli mom jeansit! Tämä asu päällä pyörin ja hyörin tänään Helsingissä aamupalalla käydessä sekä extempore kynsienlaitossa. Ihana ja oikein onnistunut vapaapäivä siis! Mulla oli kamera myös kokoajan matkassa eli vlogia toivottavasti tulossa mahdollisimman pian, kunhan saan materiaalin editoitua. 

momjeans10

Takki BIKBOK  Neule BIKBOK  Farkut NewYorker  Kengät H&M  Laukku RiverIsland

momjeans14momjeans11

Nämä farkut iski mun silmään heti, kun myymälässä pyörin ja oli pakko vaan heti sovittaa ja ostaa. Näistä on paljon tullut kehuja ja kyselyitä, eikä ihme – onhan nää aika mageet! Tosi mukavat ja soveltuu asuun kun asuun ja varmasti näitä tulee näkymään enemmän katukuvassa keväällä. Vitsi miten näiden kanssa sopiikaan nahkatakki, can’t wait! Mitä mieltä te ootte? – J 

12 thoughts on “ROCKIN’ MY MOM JEANS 

 1. Täällä kans yks pillifarkkutyttö henkeen ja vereen! Vaihtelu kyllä virkistää ja noi on niiiiin mukavat päällä 😊 Tosi kiva, että säkin tykkäät, kiitti kommentista ❤

  Tykkää

 2. Ihana tuo lookki!!Sellasta vielä kysyisin, että kuvasitko nää asukuvat myös tuossa vlogissa vilahtaneella Olympuksen kameralla ja mitä oot tykänny siitä? 😊 Kiinnostais ihan hirveesti ostaa Canonin kaveriks Olympuksen E-pl7 kompaktin kokonsa vuoksi, mutten oo vielä jotenkin uskaltanut sitä ostaa 😃

  Tykkää

 3. Kiitos <3Kuvasin joo! Tää on itseasiassa ainut kamera mikä multa tällä hetkellä löytyy ja tää sopii sekä vloggaamiseen (hd-kuva) että laadukkaiden kuvien ottamiseen 😊 mitään huonoa sanottavaa tästä ei ole.

  Tykkää

 4. Ja ai niin, piti vielä kysyä että miten oot saanut sun instagramin upotettua tohon sivuun kollaasimuodossa? 😊

  Tykkää

 5. Vau nainen! Ihan sun näkönen asu ja aivan ihana asu kyllä. Täyttä rakkautta noi housut ❤ Mä oon yrittänyt ettiä itelleni mom jeanseja tai boyfriendejä, mutta mun alakroppa on niin iso, että mistään ei löydy.. 😟

  Tykkää

 6. Kiitos Noora <3Mullakin on mennyt ikuisuus tämmöisten löytämiseen, mutta nämä oli ihan täydelliset! Toivottavasti sä löydät myös 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s