LONDON SHOPPING LIST

Hei ihanat! Ensiksi haluan vielä kiittää ihan älyttömän paljon jokaista kommentoijaa ja viestin lähettäjää edelliseen postaukseen liittyen, vitsi miten mahtavia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella onkaan… Tulen jatkossakin tekemään näitä syvällisempiä postauksia, kun niitä on niin kiva kirjoittaa ja niillä on aina näin positiivinen ja kannustava vastaanotto.

Mutta nyt postauksen aiheeseen! Oonkin tainnut mainita täällä bloginkin puolella, että lähden ensi kuussa Lontooseen parhaan ystäväni kanssa. Suunnitelmissa on shoppailla paljon, kierrellä nähtävyyksiä, syödä hyvin ja nauttia toistemme seurasta! Oon ollut jo kerran aiemmin Lontoossa, mutta matkaseuralle kerta on ensimmäinen. 
LONDON SHOPPING LIST
Ihan ykkösenä mun ostoslistallani on Givenchyn Antigona-laukku. Tämä laukku on ollut unelmalaukkuni jo niin kauan kuin jaksan muistaa ja nyt olen päättänyt sijoittaa 20-vuotissynttärilahjakseni tähän upeuteen. Vielä en ole päättänyt small vai medium, mutta haluan ehdottomasti laukun kiiltonahkaisena enkä mattapintaisena. 
Kevätvaatteista haluaisin löytää täydellisen pörröisen tekoturkiksen. Oon ihastellut tommosta vaaleanpunaisen sävyistä sekä harmaata. Multa löytyy tällä hetkellä pelkkiä mustia nilkkureita ja kuulen vitsiä aina silloin tällöin tästä mun kokoelmasta ja oon sitä mieltä, että sinne mahtuisi vielä yhdet beiget nilkkurit
Eihän tämä olisi mun tekemä kollaasi ilman meikkijuttuja eihän? Niitä lähden hamstraamaan ihan huolella tonne, sieltä löytyy mm . Laura Mercier, Too Faced, Benefit… ostan ainakin yhden purkin Laura Mercierin Loose Translucent Powderia ja lempiaurinkopuuteriani eli Too Facedin Chocolate Soleilia. Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen Too Facedin tuotteisiin, erityisesti luomiväripaletteihin ja haluaisin kevääksi ostaa ihanan Peach Paletten, jota löytyy Selfridgesin tavaratalosta. Toisena tuotteena kokeiluun lähtee paljon hypetetty Hangover-primer sekä Iconic Londonin siveltimet, jotka muistuttavat vähän hammasharjoja, jos tiedätte mitä siveltimiä tarkoitan? 
Kuten mainitsin niin mulla on jo kohtalaisia kokemuksia Lontoosta, mutta olisiko teillä vinkata meille jotain? Ruokapaikkoja, shoppailumestoja, nähtävyyksiä…? Kaikki otetaan vastaan! – J 

5 thoughts on “LONDON SHOPPING LIST

 1. Voi miten kivoja juttuja 😊 Odotan jo sun postauksia Lontoosta! Ja tuo laukku löytyy myös täältä ostoslistalta, mutta tuntuu olevan mahdottomuus löytää sitä kultaisilla yksityiskohdilla… Toivottavasti sä saat omasi! 😊 Ja vitsit, miten täydellinen pörrötakki ❤

  Tykkää

 2. Mä niin malttamattomana ootan tota reissua! Mulla taas "simppelimpi" homma, kun mä taas himoitsen tota laukkua hopeisilla yksityiskohdilla ja sitä löytyy vähän helpommin 😊 toivottavasti sä löydät saman laukun kultasilla yksityiskohdilla!Kiitos paljon kommentista Saija ❤

  Tykkää

 3. Muutama vinkki Lontooseen:- London Skygarden. 37 kerroksinen pilvenpiirtäjä, jonka huipulta pääsee ilmaiseksi ihailemaan Lontoota. Ainut asia mitää pitää tehdä on varata liput etukäteen ja hyvissä ajoin (ja hyvissä ajoin tarkoittaa jopa 3 vkoa etukäteen sillä liput menevät nopeasti!)- jos olette sunnuntaina Lontoossa ja haluatte jotain vähän erilaista niin Brick Lane Market & Old Spitafields Market itä-Lontoossa. Hyvää katuruokaa, hienoja graffitteja ja itä-Lontoon trendikäs & rento tunnelma (vaikka turistejakin sielläkin toki myös näkee)- Borough Market on myös yksi Lontoon kuuluisista ruokamarkkinoista, tänne suosittelisin tosin menemään arkipäivänä sillä viikonloppuna väkeä riittää.. Täältä voi myös bongata Bridget Jonesin asunnon – hyvänä shoppailuvaihtoehtona Oxford Streetille on joko Westfield London (Central Line – Shepherd's Bush) tai Westfield Stratford City (Central Line – Stratford), molemmat siis isoja kauppakeskuksia joissa aika pitkälti samat kaupat kuin Oxford Streetillä, mutta vähemmän ihmisiä (paitsi viikonloppuisin tai sateella)- yksi hyvä tapa nähdä Lontoon nähtävyyksiä on kävellä Thamesin etelärantaa pitkin, kaunis kävely jonka voi parhaimmillaan aloittaa jo Tower Bridgen luota ja päättää Parlamenttitalolle (Big Ben), jos kävelyintoa siis riittää – jos sade yllättää niin elokuva BFI IMAX:ssa, liput ovat vähän hinnakkaampia mutta kokemus on sen arvoinen kun kyseessä on myös Britannian (ja muistaakseni myös Euroopan) suurin valkokangas- Hyde Park ja Lontoon puistot yleisestikin- Primrose Hill, toinen paikka josta etenkin hyvällä kelillä näkee Lontoon hyvin- ruokapaikkoina Burger & Lobster (Oxford Streetin lähellä), nimensä mukaisesti tarjoavat purilaisen ja hummeria, Sticks n' Sushi, herkullisia sushia pienellä twistillä, löytyy mm. Covent Gardenista ja Canary Wharfilta (molemmat vähän hinnakkaampia paikkoja)-

  Tykkää

 4. Voi apua miten paljon näit vaivaa… kiitos ihan tuhannesti ❤ Nämä vinkit tulevat ehdottomasti käyttöön 😊 Meitä kiinnostaa juuri noi markkinat niin toi Borough Market kuulostaa tosi hyvältä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s