TIME FOR A Q&A – ASK ME ANYTHING!

sh4-2

Oon tehnyt kysymyspostauksen viimeksi vuonna 2014, joten ajattelin, että nyt jos koskaan on sopiva aika tehdä uusi! Onhan niin paljon muuttunut kahdessa vuodessa. Saatte aikaa vaikka ensi viikon sunnuntaihin kysellä multa kysymyksiä ja mä vastailen niihin parhaani mukaan. – J 

17 thoughts on “TIME FOR A Q&A – ASK ME ANYTHING!

 1. – Lempiartistit ja niiden biisit- lempiruoka ja juoma- lempimeikki- lempihajuvesi- missä maissa oot matkustanut? minne haluaisit matkustaa seuraavks?

  Tykkää

 2. Mitkä on sun top3 lempiblogit?Mistä saat vinkkejä sun omaan tyyliin?Mikä ois sun unelma ammatti?Kerro 3 sun outoa tapaa!Ootko käyttäny jotain ripsiseerumia? (Hehehehehhe tarvisin ite nyt ku otan ripset pois XD)

  Tykkää

 3. Miten kuvailisit tyyliäsi?Minkä laukun ottaisit,jos saisit minkä tahansa laukun ilmaiseksi?Kuinka paljon luet muita blogeja?Ihailetko jotakuta henkilöä?Mikä oli unelma-ammattisi lapsena? Oletko ekstrovertti vai introvertti?Mitä puet päällesi kotona?Mitä kaikkea olet harrastanut elämäsi aikana?Milä oli lempiaineesi lukiossa? Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?

  Tykkää

 4. Millasta liikuntaa harrastat nyt kun et enää luistele? Oliko sulle vaikeeta totutella uuteen arkeen ilman säännölisiä, tiedossa olevia treenejä?Mistä (netistä) löytäis inspiraatiota/ kuvia kotiin/ sisustukseen liittyen? Entä laittautumiseen (asut, hiukset, meikki)? 😊

  Tykkää

 5. Mitkä on sun lempiruokia? Entäpä suosikki ravintoloita?Mikä on parasta joulussa?Mitä toivot joululahjaksi?Mitä suunnitelmia ensi vuodelle?Miten/missä aiot juhlia uutta vuotta? 😊

  Tykkää

 6. Mitä suunnitelmia sulla on seuraavalle parille vuodelle?Ootko tällähetkellä tyytyväinen elämääsi? Mikä olisi unelmien ammattisi?Tuhlaatko paljon rahaa kosmetiikkaan/vaatteisiin tms?Viihdytkö enemmän ihmisten ympärillä vai tykkäätkö olla yksin?Minkälaisia lukusuunnitelmia sulla on, jos haet keväällä kouluun? Tuleeko ostettua paljon vaatteita, kun työskentelee vaatekaupassa? Mikä on ollut kallein ostoksesi?

  Tykkää

 7. Vastaan tähän ihan vaan tässä eli siis me ollaan samalla työpaikalla töissä eli duunikavereita! 😊

  Tykkää

 8. Oletko jouluihminen?Millainen on ollut vuosi 2016?Onko sinulla "hulluja" unelmia?Millaisia jouluperinteitä sinulla on?Mistä jouluruuista pidät?

  Tykkää

 9. Olisiko asiaa optikolle tai psykologille? Taitaa olla huono näkö tai todella vääristynyt kehonkuva

  Tykkää

 10. Millaista vaatekaupassa on olla töissä? Yllättikö joku asia, kun aloitit työt?Mihin kaupunkiin olet aatellut hakea opiskelemaan?Onko sun kaikki kaverit käyny lukion vai onko sulla myös amiskavereita?Mitkä on sun lemppari tv-sarjat?Mitä mieltä oot Kardashianien ja Jennerien perheestä?Mikä on sun lemppari juhlapyhä?Aiotko asua kotona vielä kauan?Onko sulla sisaruksia?Missä kaikkialla oot matkustanut?Mitä kieliä osaat puhua?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s