REVIEW: L’OREAL PURE CLAY-NAAMIOT

Oon hieman mattimyöhänen näiden kasvonaamioiden kanssa, mutta halusin tulla jakamaan mun mielipiteitäni näistä suuren suosion saaneista L’Orealin kasvonaamioista. Oon tämän vuoden aikana kokeillut melko paljon erilaisia kasvonaamioita ja löytänyt muutamia uusia suosikkeja.
Yhdeksi suosikikseni on noussut Glamglow:n kasvonaamiot, joita löytyy esimerkiksi Stockmannilta. Näillä naamioilla on vaan melko suolainen hinta (olisiko 50ml ollut 60-70€), joka ei kulje ihan käsi kädessä monen nuoren opiskelijabudjetin kanssa. Lähdin siis testaamaan olisiko näistä haastajaa Glamglow:lle. 

loreal

Kasvonaamioita on yhteensä kolme: musta heleyttävä ja epäpuhtaudet poistava Glow Mask, lohenpunainen kuoriva Exfo Mask sekä vihreä puhdistava ja mattapinnan antava Purify Mask. Multa löytyy kaksi ensimmäistä, koska en kokenut tarpeelliseksi ostaa Purify Maskia. 
Kasvonaamioita myydään ihan perus Citymarketeissa ja Tokmanneista ja niiden hinta on noin 10€ (vinkki: tällä hetkellä Tokmannissa -40% L’Orealin ihonhoitotuotteet, eli purkille jää vajaa 6 euroa hinnaksi). Purkin koko on 50ml ja siitä riittää noin 10:lle käyttökerralle eli yhdelle kasvonaamiolle tulee hinnaksi noin 1 euro. Tuote on kyllä todella riittoisan oloinen ja pienellä määrällä tuotetta pääsee jo todella pitkälle.  

loreal1

GLOW MASK – heleyttävä ja epäpuhtaudet poistava

Mitä odotin tuotteelta? Mustapäiden ja epäpuhtauksien haalenemista, raikasta tunnetta iholla käytön jälkeen.
Täyttikö odotukset? Mustapäät eivät kyllä ihan lähteneet, mutta muutama näppy lähti. Iho tuntui myös raikkaalta.
Tuotteen hyvät puolet: Naamio kuivuu todella nopeasti ja suosituskäyttöaika onkin sen 10-15 minuuttia, jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Tuotteen tuoksu on todella miellyttävä, ei välttämättä tulisi heti mieleen, että kyseessä on markettituote vaan voisin sekoittaa sen kalliimpaan tuotteeseen. Iho todellakin on heleä käytön jälkeen. 
Tuotteen huonot puolet: Kasvonaamio voi imeä ehkä liikaa ihon kosteutta eli jos sinulla on kuiva iho, suosittelen pitämään naamiota ehkä puolet suositusajasta. 
Arvosana: Antaisin tälle tuotteelle ehkä 8/10, toivoisin vielä tehokkaampaa tulosta epäpuhtauksien suhteen, mutta 10 euron markettituotteena tämä on kyllä todella hyvä. 
EXFO MASK – kuoriva
Mitä odotin tuotteelta? Ihon kirkastumista, luonnollista dewy-ihoa ja kuolleen ihon poistumista.
Täyttikö odotukset? Iho kirkastui kyllä ja tuntui paljon freesimmältä!
Tuotteen hyvät puolet: Naamio kuivuu myös todella nopeasti, kuorivat rakeet ovat todella pieniä, jonka ansiosta iho tuntuu puhdistuvan helpommin (verrattuna esimerkiksi Nivean jokapäiväiseen kuorintavoiteeseen). Mä rakastan kunnolla kuorivia tuotteita, jossa kuorintarakeet ovat todella pieniä, mutta tehokkaita! Iho tuntuu todella pehmeältä käytön jälkeen. 
Tuotteen huonot puolet: Tämä ei tunnu niin riittoisalta kuin Glow Mask. Jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen huolestutti jo, kuinka paljon tuotetta menikään yhdellä kerralla. 
Arvosana: Tämä saa 9/10 – tykkään todella paljon! Ajaa saman asian kuin Glamglow:n kuoriva naamio. 

loreal2

Eli jos vertaan Glamglow:n (50ml noin 60-70€) ja L’Orealin (50ml noin 10€) kasvonaamioita keskenään, en löydä suurta eroa. Näissä naamioissa on myös mahtavaa se, että jos omistaa vaikka kaksi voi käyttää niitä molempia samaan aikaan. Mä tykkään käyttää kasvojen T-alueelle Glow Maskia ja kasvojenreunoille laitan Exfo Maskia. 
Ootteko te jo kokeilleet näitä kasvonaamioita, mitä ootte tykänneet? – J 

9 thoughts on “REVIEW: L’OREAL PURE CLAY-NAAMIOT

 1. Rakastan ton Glow maskin tuoksua! En oo huomannu sen käytöllä juurikaan vaikutuksia mut ihan ton tuoksun takia käytän sitä silti 😃

  Tykkää

 2. Toi tuoksu on kyllä niiiin ihana!Oon ainakin muista blogeista/arvosteluista lukenut, että tuloksia alkaa näkymään vasta muutaman käyttökerran jälkeen 😊

  Tykkää

 3. Mulla on kans toi musta Glow Mask ja oon kyllä tykännyt siitä! Mun iho on ainakin puhdistunu tai on puskenu näpyt kyl heti pintaan ja ihosta on tullu ihan älyttömän pehmeä ton käytön jälkeen. Hirveesti en oo huomannu, että mustapäitä ois lähtenyt, mutta joskus oon käyttänyt ton maskin jälkeen mustapäälappuja ja sillo lappuun on jotain jäänyt :k

  Tykkää

 4. Kuinka usein käytät kasvonaamioita? Tekis mieli käydä kotiuttamassa joku noista, mutta kuinka usein sitä kannattaisi käyttää, riittääkö kerta viikossa?

  Tykkää

 5. Oho sen unohdin mainita postaukseen! Käytän kerran viikossa tai jos tuntuu siltä, että iho tarvitsee niin max. 2 krt viikossa 😊 osta ihmeessä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s