MY FAVORITE PIZZA 

Oikein hyvää viikonloppua! En varmaan ole ainut, jonka lempiruokiin kuuluu pizza? Mä en niinkään välitä mistään kotiintilattavista pizzoista, mutta itsetehty pizza, ai että! Mun lempipizzaan kuuluu ehdottomasti avocado, rucola, parmesan ja kirsikkatomaatit = täydellinen kombo. Ja nykyään laitan myös pizzan päälle kastiketta. Löysin sattumalta ruokakaupasta viime reissulta texmexhyllyltä uuden pizzakastikkeen, joka laitetaan pizzan päälle vasta, kun pizza on valmista, tämä on ihan must have-juttu tämän pizzan päälle!
Ollaan tehty tätä samaista pizzaa valehtelematta ainakin kerran kuussa viimeisen muutaman vuoden ajan, tämä on vaan niin herkullista. Oon kokannut tätä muutamalle kaverillekin ja antanut reseptin eteenpäin ja tämä on saanut pelkkiä kehuja. 

pizza1

Pizzaan tulee (yksi pellillinen):
– itsetehty pizzapohja ja mun vinkki rapeaan pizzapohjaan: jätä pelkkä pelti uuniin uunin lämpiämisen ajaksi. Laita leivinpaperi ja pizzapohja siis kuumalle pellille ja uuniin – näin pizzapohjasta tulee ihanan rapea!
– tomaattimurskaa
– kaksi mozzarellapalloa
– 4 avocadoa
– rasia kirsikkatomaatteja
– rucolaa
– parmesania oman maun mukaan
– Srirachaa & Santa Marian Pizza Topping Garlic&Onion-kastiketta 
Näiden lisäksi pizzaan voi laittaa kastikkeeksi yllämainittua Srirachaa, jolla pizzaan saa hieman tulisuutta ja jos haluaa lisätä lihaa niin me ollaan muutaman kerran laitettu ilmakuivattua kinkkua tai kanaa. 
1. Valmista pizzapohja. 2. Laita uuni 200 asteeseen ja laita myös pelti sinne. 3. Kun taikina on kohonnut, levitä se pellille ja laita päälle tomaattimurska sekä mozzarellasiivut. 4. Anna pizzan olla uunissa sen verran, että juusto on ruskistunut ja pohja on kypsä (noin 10-15min) 5. Tällä aikaa, kun pizza on uunissa voit viipaloida tomaatit, avocadot, pestä rucolan ja raastaa parmesanin ja näin ne on valmiina, kun pizza tulee uunista. 6. Pizza pois uunista ja täytteet päälle – nam!

pizza

Kertokaa ihmeessä, jos teette tätä pizzaa ja mitä mieltä olette siitä! Nyt menen ruokalevolle tekemään blogijuttuja ja katsomaan jakson PLL:ää ennen kuin starttaa muodostelmaluistelukauden ensimmäiset kisat! Rento lauantai-ilta tekee ihan hyvää, kun oon ollut alkuviikon sairaslomalla pitkittyneen poskiontelontulehduksen takia. Ihanaa iltaa teille! – J

12 thoughts on “MY FAVORITE PIZZA 

 1. Ei vitsit tätä vois kyllä kokeilla, mä kun en ole yhtään niiden ällörasvaisten ja mauttomien peruspizzojen ystävä! 😃

  Tykkää

 2. Oooh pitsa on niin parasta! Varsinkin itse tekemänä ❤ Tuli ihan nälkä kun katsoo noita kuvia! 😊

  Tykkää

 3. Mäkin vihaan ylikaiken sitä niiden pizzojen päällä lilluvaa rasvakerrosta, hyh 😃Eli suosittelen kokeilemaan! :>

  Tykkää

 4. Eikö ookkin! Toi on vielä kivan kokoinen, kun siitä jää vielä seuraavalle päivällekin 😋 Mullakin näin ennen aamupalaa maha kyllä alkoi kurisemaan näitä kuvia katellessa ;D

  Tykkää

 5. Voi miten herkullisen näköistä ❤ Oon jo pidempään etsinyt vähän kevyempää täyteyhdistelmää. Tämä siis lähtee testiin jo ensi viikolla :p

  Tykkää

 6. Eikö ookkin! Tää on kyllä ihan täydellinen valinta, jos haluaa vähän kevyempää täytettä, mulla varsinkin alkaa nopeesti tökkimään perus tonnikalat ja kinkut täytteenä 😊 Jes kerro sitten miten onnistui 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s