GIVEAWAY: LIPUT I LOVE ME-MESSUILLE

Ihanaa lauantai-iltaa teille! Oon tässä viimesen tunnin ajan repinyt hiuksia, kun mun kamera, Lightroom, Flickr eikä Blogger oo oikeen suostunut yhteistyöhön keskenään, jonka johdosta päädyin siihen, että tästä lähtien kuvaan kuvat raakaversiona. Toivottavasti tällä muutoksella saan kuvanmuokkaamisen taas pelittämään kunnolla.
Oon myös täysin kyllästynyt olemaan tässä perinteisessä syysflunssassa… onko teillä jotain poppaskonsteja flunssan karkottamiseen? Mutta vaihdetaanpas puheenaiheet positiivisempaan ja siirrytään postauksen aiheeseen, nimittäin…

PA010182

Tulin jakamaan teille 2kpl (eli yksi teistä pääsee messuille kaverinsa kanssa!) lippuja I Love Me-messuille, jotka järjestetään siis 21.-23.10.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Pääsen tänä vuonna messuille median/bloggaajan roolissa ja mut löytääkin sieltä kyseisenä viikonloppuna räpsimässä kuvia ja tutkiskelemassa näytteilleasettajien pisteitä! Tykkään kyllä niin paljon messuista ja nämä I Love Me-messut ovat olleet jo muutaman vuoden ajan mun suosikkini. 

90 thoughts on “GIVEAWAY: LIPUT I LOVE ME-MESSUILLE

  1. TuulaVoi että olisi kiva mennä messuille, saisi vähän katkaistua tätä arkea ja kiirettä. Olisi kuin pieni lomapäivä, niin paljon kaikkea ihanaa katseltavaa ja ostettavaa. Pidän peukkuja, jos Onni suosii 😊tuula.mille@hotmail.com

    Tykkää

  2. Ehdottomasti mukana! Mennään ystävän kanssa ja olisi kiva voittaa liput 😊heidi.varpuluoma(at)gmail.com

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s