REVIEW: KYLIE LIPKITS

Sain vihdoista viimein päätettyä, että minkä sävyiset Kylie Lipkitit tilaan ja yhtenä päivänä menin ihan muuten vaan kurkkaamaan Kyliecosmeticsin sivuille, että onko mitään tuotetta jäljellä ja suureksi yllätykseksi, joka ikinen tuote oli saatavilla ja pääsin sivuille ihan noin vaan. No äkkiä tuumasta toimeen ja ostokset ostoskoriin ja näpyttelin omat tiedot ja klik – olin onnistunut tilaamaan vihdoin itselleni paljon hypetetyt lip kitit! Nyt alkoi sitten paketin odottelu…

kylie

Tämän jälkeen meni suunnilleen viikko ennen kuin tilaukseni lähetettiin tulemaan Suomea kohti. Sivuilla mainitaan sekä kavereitten kokemusten perusteella tiesin, että tähän tilauksen käsittelyyn saattaa mennä kaikista eniten aikaa. 20. heinäkuuta mulle tuli sähköpostiviesti, että mun tilaus on nyt lähetetty, 27. heinäkuuta tuli tullausilmoitus ja 29. heinäkuuta paketti oli meidän postilaatikossa. 
Mitkä sävyt päädyin sitten tilaamaan?

kylie2

Valitsin yhden lip kitin – Koko K:n. Halusin varmistua, että pidän Kyliecosmeticsin tuotteiden koostumuksesta ja halusin todeta itse, että onko laatu hyvä. 
Kylie Lip Kitit ovat 29 dollaria ja paketissa tulee nestemäinen huulipuna sekä huultenrajauskynä, jota tosin itse vertaisin mattaiseen huulipunaan. Mielestäni 29 dollaria on sopiva hinta tälle paketille. Useimpien kosmetiikkayritysten huulipunat ovat sen 20 dollaria ja tässä tulee vielä mukana sävyyn sopiva huultenrajauskynä.
Ihan ensimmäiseksi haluan arvostella huultenrajauskynän, koska se on rehellisesti sanottuna paras huultenrajauskynä johon oon törmännyt. Se on niin pigmenttinen ja levittyy niin vaivattomasti! Sitä voi käyttää ihan pelkästäänkin jos haluaa. Ja sitten itse huulipuna. Oon kokeillut aika monen merkin liquid lipstickejä, mutta tämän tuotteen koostumus on ollut kaikista miellyttävin huulilla. Tuotetta kannattaa levittää mahdollisimman ohut kerros, jotta se ei lähde lohkeilemaan. 

kylie3

Kesän aikana oon tykästynyt huulikiiltoihin ihan uudella tavalla. Halusin mahdollisimman nuden sävyisen kiillon ja päädyin valitsemaan sivun vaaleimman huulikiillon: So Cute. Oon kammonnut huulikiiltoja ihan vaan sen takia, että nuorempana käytetyt huulikiillot ovat olleet tahmaisempia kuin kinuski ja päivän päätteeksi hiukset ovat olleet ihan huulikiillossa. Tämä huulikiilto ei jätä huulia laisinkaan tahmeiksi ja pysyy yllättävän siistinä huulilla.

Osa teistä on varmaan kuullut tai lukenut Jeffree Starin ja Kylie Jennerin välisestä ”huulipunasodasta”, joka alkoi siitä, kun Jeffreen mielestä Kylien huulikiiltojen applikaattorit olivat todella huonolaatuisia. Tämän jälkeen nämä kuitenkin ilmeisesti korjattiin ja ainakin minä olen ollut tyytyväinen tuotteiden applikaattoreihin. 

Oon tykännyt tän ja Koko K:n rajauskynän yhdistelmästä. Eli rajaan ja täytän huulet Koko K-rajauskynällä ja laitan päälle So Cute-huulikiiltoa.

kylie4

Suosittelen tilaamaan tuotteet vaikka kaverin kanssa, niin saa puolitettua toimitusmaksut sekä tullit, joka näihin tulee. Mä maksoin tuotteista siis yhteensä 58,95 dollaria, tuotteet 44 dollaria ja postituskulut 14,95 dollaria. Näihin tuli vielä tullimaksu, joka oli sen 12,77 euroa. Koko tullimaksutapahtuma oli todella helppo ja sen tekee tosi helposti ja nopeasti netissä eli sitä ei kannata jännittää. 
Nyt kun oon varmistunut tuotteiden laadusta ja koostumuksesta aion pistää lähitulevaisuudessa tilaukseen muutaman tuotteen. Onko teillä näitä tuotteita vai ootteko vielä sen vaikean päätöksen edessä, että mitkä tuotteet tilata? – J 

6 thoughts on “REVIEW: KYLIE LIPKITS

 1. Oiii! Siis mä testasin mun kaverilta just noita kahta, mutta molemmat huulipunina. Mä niiiin tilaan, kuhan saan sen aikaiseksi ja niin, että niitä sieltä löytyy… ;D

  Tykkää

 2. Multa itseltäni löytyy lip kiteistä Candy K ja Dolce K ja huulikiilloista Literally ja samaistun täysin sun mielipiteeseen tuotteista! Varsinkin huultenrajauskynät yllättivät mut positiivisesti ja nämä ovat myöskin ainoita nestemäisiä huulipunia, jotka eivät tartu mun hampaisiin ollenkaan 😊E.K.S. https://eks-katariina.blogspot.fi/

  Tykkää

 3. Oon kyllä niin tyytyväinen noiden koostumukseen ja kiva kuulla, että säkin pidät niistä!PS. Onpas sulla kiva blogi! Sait uuden seuraajan :>

  Tykkää

 4. Mä edelleenkin yritän päättää minkä sävyn tilais 😃 Mut tää postaus kyllä varmisti vaan sitä että pakko on päästä itekin testaamaan näitä! 😊

  Tykkää

 5. Joo mä tiiän, se päätös on yllättävän vaikea! 😃 kannattaa just kattella googlesta kuvia ja swatcheja ja vaikka eri videoita, että miltä noi sävyt näyttää huulilla 😊 Suosittelen ehdottomasti testaamaan – toivottavasti säkin pääset pian :p

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s