YO-JUHLANI 2016

yo23yo5yo9yo17yo37yo38yo10yo8yo12yo13yo29

Kuvat: Oona Linna
Eipä mulla ole oikein muuta sanottavaa mun ylioppilasjuhlapäivästä, kuin se, että se oli yksi elämäni parhaista päivistä. Kaiken kruunasi tietysti läheiset ihmiset, jotka juhlivat mun kanssani tätä päivää, kiitos siis teille! 
Saatiin tallennettua ihania muistoja, kiitos Oonan! Saatiin ihan mielettömiä tilannekuvia sekä ihania ryhmäkuvia juhlavieraiden kanssa. Suosittelen ehdottomasti laittamaan Oonalle viestiä, jos teillä on tiedossa juhlat ja haluatte laadukkaita kuvia! Palaillaan pian! – J 

6 thoughts on “YO-JUHLANI 2016

  1. Sä oot ollut niin U-P-E-A-N-A!! Vitsit ♥ Tykkään myös ihan älyttömästi tosta sun mekosta. Mä toimin vähä niinku kuvaajana mun ystävän juhlissa ja ne tilannekuvat on kyllä kaikista parhaimpia 😊 Upeita muistoja saatu vangittua näihin kuviin!

    Tykkää

  2. Kiitos Noora ❤ Mäkin tykkään niin paljon enemmän näistä tilannekuvista! Ihania muistoja, jotka säilyvät pitkään…:>

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s