OBSESSED WITH MARBLE + GIVEAWAY!

(* Yhteistyössä CaseAppin kanssa.

mk4

Ihastuin jo vuosi sitten marmoriin enkä oo vieläkään kyllästynyt siihen. Oon jo muutaman kerran ollu yhteistyössä CaseAppin kanssa ja molemmat osapuolet on ollut enemmän kuin tyytyväisiä, joten miksipä ei jatkaa onnistunutta yhteistyötä? 
Marmori on mun mielestä kaunista ja yksinkertaista ja se sopii kaikkeen. Halusin tällä kertaa eri sävyä kuin valkoinen tai musta ja löysin heidän sivuiltaan nämä upeat vaaleanpunaiset ja tummanvihreät kuoret ja se oli kuulkaa rakkautta ensisilmäyksellä! 
Roosansävyisissä kuorissa on joukossa kultaista ja nää sopii mun mielestä paremmin kuin hyvin mun kultaiseen iPhoneeni. Tummanvihreä on mulle ihan ”uusi sävy”, jota oon nyt alkanut hamstraamaan. Näissä tummanvihreissä kuorissa on on eri vihreän sävyjä ja nää on mun mielestä kivan erilaiset!

mk2

Yksi syy siihen miksi oon aina mielelläni jatkanut tätä yhteistyötä, on ollut se, että oon saanut järjestää teille joka kerta arvonnan ja tälläkin kertaa saan järjestää teille kivan kesäarvonnan, jossa joku teistä voi voittaa oman puhelinkuoren! Halusin tehdä osallistumisesta helppoa ja vaivatonta, joten jos haluat osallistua arvontaan… 
JÄTÄ TOIMIVA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI KOMMENTTIBOKSIIN!
Tsemppiä kaikille tasapuolisesti arvontaan! Arvonta on pystyssä tasan viikon eli arvonta päättyy ensi viikon tiistaina 14.6.2016 klo 12.00. CaseAppillä voi myös valmiiden kuorien lisäksi teettää omat kuoret omilla kuvilla, siinä on tosi kiva lahjaidea!

76 thoughts on “OBSESSED WITH MARBLE + GIVEAWAY!

  1. Caseappin kuoret on ihan parhaita, sairaan kivoja nuo sun uudetkin! Hankkisin näitä vaikka ei olisi yhteistyökumppanina 😊 Paitsi ihania niin myös suojaa todella puhelinta. t. Miljoona kertaa puhelimen tiputtanut.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s