#KILLTHEMWITHKINDNESS

”It’s not your job to like me. It’s mine.” – Byron Katie
Viime aikoina oon törmännyt todella monessa blogissa negatiivisiin ja ilkeisiin kommentteihin. Nyt tätä on alkanut ilmenemään mun omassa blogissa myös. Mun mielestä on kamalan surullista, että jotkut kokevat tarpeelliseksi kommentoida todella ilkeitä kommentteja. Haluaisin tietää mitä nämä henkilöt saavat tästä ilkeilystä? Olisiko se sun mielestä ok, jos sua tultaisiin haukkumaan rumaksi, lihavaksi, tyhmäksi… jne. Tästä on puhuttu sataan otteeseen, mutta koen jotenkin todella vääräksi, että nämä ihmiset kokevat ilkeän kommentoinnin olevan oikeutettua, koska tämä bloggaaja on pistänyt itsensä sosiaalisessa mediassa esille. 
Olenkin kirjoittanut näistä ilkeistä anonyymikommentoijista oman postauksensa, johon pääset tästä. Vaikka saankin edelleen turhan ilkeitä anonyymikommentteja, en koe tarpeelliseksi estää anonyymikommentointia, koska niin monet muut menettäisivät äänensä kommenttiboksissani. However, aion jatkossa tarkkailla kommentointia ja poistaa ilkeät kommentit, koska haluan pitää blogini positiivisena paikkana kaikille. Mutta älkää edes hetkeksi luulko, te ilkeilijät, että te pääsisitte mun ihoni alle 😉 
Näin Dani Mansuttin kanavalla tän videon ja tää pisti mut miettimään asioita. Danin kampanja #KillThemWithKindness sai mut ainakin mukaansa! Kampanjassa haastetaan ihmisiä sanomaan edes yksi kehu jollekkin päivässä. Esimerkiksi eilen mä kehuin yhden asiakkaan neuletakkia, kun hän kysyi mitä mieltä mä olen. Ja mun mielestä se sopi hänelle erittäin hyvin ja halusinkin saada toiselle hymyn huulille, kun tiedän itse miltä kehut tuntuvat. 
Miksi olla niin negatiivinen muita kohtaan tässä maailmassa, jossa on jo niin paljon valmiiksi pahaa ja negatiivisuutta? Mä haastankin teidät kaikki antamaan kehun jollekin. Oli se sitten ystävä, asiakas töissä, tuntematon henkilö, naapuri – ihan sama kuka, anna hänelle kehu jos siltä tuntuu! ”What goes around, comes around.”

8 thoughts on “#KILLTHEMWITHKINDNESS

  1. Huippu postaus ♥ Mä tuun ite aina niin hyvälle tuulelle siitä, että oon esimerkiksi kehunut jonkun asiakkaan vaikka uusia vaatteita ja nään kuinka iloseksi hän siitä kehusta tulee 😊 Se fiilis vaan tarttuu ja jokaisen kyllä täytyis keskittyä enemmän siihen ilon viemiseen eteenpäin eikä pahottaa jatkuvasti jotakuta… bloggaajat kokee kyllä ihan liikaa turhaa ilkeilyä, jota on siedettävä mutta niin kuin tuossa videossakin oli niin jokainen on kaunis omana itsenään eikä kukaan muu voi sanoillaan asiaa muuttaa 😊 Ihan huippua, että teit tästä postauksen, pistää kyllä ajattelemaan ♥

    Tykkää

  2. Juuri tämä! Kun tietää itse miltä tuntuu saada kehu tai sitten ilkeä kommentti, niin oppii ymmärtämään miltä ne tuntuu omalla kohdalla. Sen takia tykkäänkin antaa välillä spontaanisti kehuja, koska tiedän, että se voi piristää päivän ihan uskomattomalla tavalla :> Tosi mahtavaa, että tää postaus on saanut jo tähän alkuun näin kivan ja kannustavan vastaanoton ❤ kiitos Emilia!

    Tykkää

  3. oi vitsi tää on huippu juttu! Tunteet tarttuu tosi helposti. Jos ympärillä esin työyhteisössä tai ystäväpiirissä vaan valitetaan niin huomaan että itsestänikin tulee iänikuinen marmattaja. Mutta ihan yhtälailla positiivisuus tarttuu. Aion todellakin tutustua enemmän tähän kill them with kindness juttuun ja alkaa toteuttamaan tuota kehu päivässä hommaa 😊 Varmasti tarttuu itselle ja muille parempaa mieltä 😊http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s