18x JATKA LAUSETTA

P5230023


En ymmärrä… sitä poikaa, joka kirjotti sen 10 (?) laudaturia nyt! Ihan hullua, mutta iso hatunnosto hänelle, kun jaksoi ja pystyi toteuttamaan sen. 
Seuraavaksi ajattelin… mennä syömään. Meillä on tänään savulohipastaa nam! Tänään ajattelin vielä mennä kaverin kanssa kahville.
Viime aikoina… olen ollut todella onnellinen. Hymyilin toissapäivänä melkein koko bussimatkan kotiin, kun mulla oli niin hyvä fiilis. Hyvää musiikkia kuulokkeista ja kauniit maisemat ulkona. 
En osaa päättää… mitä kaikkea hyvää kokkailtaisiin tulevana perjantaina kavereiden kanssa, kun tullaan grillailemaan ja syömään meille. Kröhm… meillä on vaan tosin pieni pallogrilli, mutta hiljaa hyvä tulee?
Muistan ikuisesti… kun mä pääsin yläasteelta ja tunsin itseni niiiin vanhaksi ja luulin tietäväni kaiken kaikesta. Vähän naureskeltiin kavereiden kanssa toissapäivänä, kun nähtiin about siinä samassa tilanteessa olevia nuoria, jotka oli olevinaan niin aikuisia ja mietittiin, että apua mehän oltiin just tossa samassa tilanteessa 3 vuotta sitten?!

bo1

Päivän paras juttu… varmaan se, että sain aikaiseksi lyhennettyä mun housupuvun ja päätettyä mua yokampauksen! Ja tietty sovittua autokoulujuttuja.

Noloa myöntää, mutta… sain äidinkielestä yotodistukseen B:n. Olen niin pettynyt. Ja tässä olisi tarkoituksena hakea journalistiksi joskus tulevaisuudessa.

Viikko sitten… taisin jännäillä noita yotuloksia ja sitä tuleeko mulle juhlat vai ei. Muuten en oikeestaan muista mitä tein viikko sitten…
Kaikista pahinta on… tällä hetkellä tää mun palaminen. Poltin itseni toissapäivänä rannalla ihan täysin. Oon yhtä punainen kuin tomaatti… millon tää menee pois?
Salainen taitoni on… tai no ei tämä taida olla mikään salainen taito, mutta osaan ottaa tosi tosi tosi rumia kuvia itsestäni. Apua varmaan myönsin sen tännekkin…
Jos saisin yhden toiveen niin se olisi… että kaikilla olisi kiva ja onnistunut yopäivä!
Minulla on pakkomielle… (ja huono tapa) repiä mun kynsinauhoja. Mulle tekee kamalaa tuskaa olla nyt repimättä niitä, kun oon varannut ensi viikolle ajan rakennekynsien laittoon ja tiedän, että se sattuu ihan perhanasti jos sitä geeliä menee rikkinäisille kynsinauhoille. 

PB030028Söin tänään… aamulla itsetehtyjä sämpylöitä juustolla ja voilla = parasta! Ja Skyrin Creme Brulee-rahkaa, joka on mun lemppari nyt. Sen jälkeen en ookkaan syönyt eli voitte kuvitella miten mun maha kurnii, kun haistan ton lohipastan!

Ärsyttävintä on… yhdet miehet jotka oli meidän kanssa samaan aikaan illalla yhdessä puistossa. Heitä oli neljä ja he tulivat kaikki pyörillä ja ilmeisesti heidän vaimonsa olivat hieman kauempana. Siinä hengailtiin kavereiden kanssa ja nää ällötykset tulivat osoittelemaan meitä, viheltelemään meille ja jotain naureskelivat. Lähettiin sitten pois siitä, kun alkoi inhottamaan niin paljon… 
Tekisi mieli… mennä pitkästä pitkästä aikaa Serenaan tai Linnanmäelle kavereiden kanssa! Lintsipäivä olisi niin kiva. Hattaraa, kierreranuja… no ehkä mä parissa laitteessakin kävisin!
Minusta on söpöä… kuunnella, kun Miksu tuhisee ja kuorsaa kovaan ääneen tossa vieressä. 
Hävetti… ja hävettää vieläkin, kun pari päivää sitten olin kassalla ja mua alkoi aivastuttamaan ihan kamalasti. No mä sitten käännyin pois päin ja aivastin ja avasin silmät niin olin onnistunut saamaan räkää kädelleni, paidalleni ja naamalleni. Onneksi asiakas kaivoi juuri sillä hetkellään lompakkoaan…
Olenko ainoa, jonka mielestä… pyöräilijät ovat hulluja. Tai no ei nyt ihan hulluja, mutta puhutaan tästä melkein aina jos ollaan esimerkiksi kaupungilla tai liikenteessä. Mua pelottaa heidän puolestaan, jotka ajavat autotiellä vierekkäin vaikka kävely/pyörätiellä olisi vaikka kuinka paljon tilaa… ja sitten ihmetellään, kun tapahtuu onnettomuuksia. Heitä ei pääse autolla edes ohittamaan, kun suurimman osan on pakko ajaa vierekkäin?! Oon jopa pari kertaa meinannut törmätä pyöräilijään ihan kävellen, kun he ovat tulleet niin lujaa ettei heillä meinaa pysyä pyörä hallinnassa.

2 thoughts on “18x JATKA LAUSETTA

  1. Vitsi nää on kivoja postauksia 😊 Vois itsekin toteuttaa, monessa blogissa pyörinyt! Kivaa viikonloppua sulle 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s