FIRST IMPRESSIONS: BARRY M 

(* Yhteistyössä Pastel Beauty

P4290292

Uusien ja edullisten meikkibrändien löytäminen on musta aina ihan huippua! Tällä kertaa sain Pastelbeautyltä testiin Barry M.-meikkisarjan tuotteita, joista en ikinä ollut kuullutkaan. Lähdin ihan mielenkiinnolla kokeilemaan näitä tuotteita, koska mä yleensä käytän samoja tuotteita päivästä toiseen, niin vaihtelu kyllä virkistää! Hieman Barry M.:stä: Barry M is the leading British colour cosmetics company. Founded in 1982, Barry M is famous for its wide range of colourful, cruelty free, on trend products and is dedicated to offering high quality at affordable prices.” Näin siis lukee Barry M.:n omilla nettisivuilla. Eli nopeasti suomennettuna Barry M. on brittiläinen, crueltyfree meikkimerkki, joka on todella suosittu kotimaassaan Iso-Britanniassa. Tuotteet ovat myös todella edullisia!P4290307
Valitsin Barry M.:ltä Loud Mouth-huulikiillon sävyssä 07 Tell Tale. Yllätyin miten pigmenttistä huulikiilto on ja mulla on jäänyt vähän kammo miten tahmaisia huulikiillot ovat, mutta tämä ei jätä huulia tahmaisiksi. 
Pohjameikkejä halusin myös kokeilla ja valitsin Flawless Matte Finish-meikkivoiteen sävyssä 02 Nude, joka on täydellinen mun iholle, kun olen ruskettunut. Suuri plussa tuotteelle siitä, että pullosta näkee kokoajan miten paljon/vähän sitä on jäljellä eli loppuminen ei tule yllätyksenä. Meikkivoide on iholla kosteuttava, mutta matta = täydellinen! Meikkivoidetta voi halutessaan kerrostaa, mutta koin, että yksi kerros antaa jo tarpeeksi peittävän lopputuloksen. 
#HighlightOnFleek vai mitä? Enhän mä voinut vastustaa kiusausta, kun näin, että Barry M.:llä on valikoimissaan nestemäistä highligheriä. Oli siis pakko napata testiin ja mä olen rakastunut! Niin ihana ja terve glow iholla, kun oon käyttänyt tätä! Tämän tuotteen nimi on siis Light me Up!

P4290298

Supersöpö contour kit! Mulla meni tämä sävyn valinta jotenkin ihan päin seiniä… valitsin medium to dark skintone, kun minun olisi oikeasti pitänyt valita light to medium skintone. Kaksi ensimmäistä sävyä osottautuivat kuitenkin oikein sopiviksi! Ensimmäistä sävyä levitän silmien alle kirkastamaan ja korostan myös otsaa, leukaa, amorinkaarta ja nenänvartta. Toisella sävyllä tuon lämpöä kasvoille ja lisään sitä hiusrajaan, poskille sekä leuan alle! Tämän Chisel Cheeks Contour Kitin löydät täältä!

P4290300

Kaikkiin muihin tuotteisiin olin tyytyväinen, mutta petyin hieman tämän Natural Glow-paletin pigmenttiin. Väriä irtoaa vain hieman ja väriä pitää kerrostaa. Sävyt paletissa ovat todella kauniita! Oikein hyvä ensimmäinen paletti jollekkin!
Paletissa tulee myös mukana kaksi luomivärisutia, mutta en käyttänyt niitä. 

bm

Tässä on mun meikkilook, joka on tehty käyttäen Barry M.-tuotteita! Kiinnostaisiko teitä tutoriaali tästä lookista? Nimesin tämän tuon luomiväripaletin mukaan Natural Glow, koska mielestäni tällä meikkilookilla saa korostettua omia piirteitään ja tuotteilla saa aikaan luonnollisen hehkun.
Sain teille myös alennuskoodin Pastelbeautyn-verkkokauppaan! Koodilla JANINA saatte -10% ostoksistanne! Nyt kannattaa siis mennä shoppailemaan uusia meikkejä kesäksi. Pastelbeautyltä löytyy mm. Jordanaa, Milania ja Real Techniquesia!

15 thoughts on “FIRST IMPRESSIONS: BARRY M 

 1. Jos kerta olit pettynyt tuohon luomiväripalettiin ja kerroit ettei sävyt ole pigmenttisiä yms niin miksi suosittelet sitä? Itsellä ei tulisi mieleenkään ostaa kyseistä tuotetta, jonka juuri haukuit pystyyn

  Tykkää

 2. Mä en ainakaan kokenut "haukkuvani tuotetta pystyyn", kun sanoin, että pigmentti ei ole ihan kohdillaan. Mun mielestä voin silti suositella tuotetta vaikka se ei ihan ollutkaan mun makuuni. Makuja on kummiskin erilaisia 😊 koen, että toi paletti on huonosta pigmentistään sopiva jollekkin, joka ei ehkä meikkaa useasti tai vasta alottelee meikkaamista 😊Aurinkoista keskiviikkoa! :>

  Tykkää

 3. Moikka! Ihana postaus ja kivan oloisia tuotteita ❤ Olitko sä itse yhteydessä pastelbeautyyn yhteistyön tiimoilta, vai otettiinko suhun yhteyttä? Olisin ehkä kiinnostunut kysymään heiltä yhteistyön mahdollisuudesta ja mietin vain, että tiedätkö ovatko he yhteydessä suomeksi vai englanniksi? 😊

  Tykkää

 4. Helou! Kiitos paljon <3Pastelbeauty on suomalainen yritys eli heidän kanssaan voi puhua suomea! 😊 rohkeasti vaan kysymään, ethän sä tiedä sanooko ne siellä ei vai kyllä? 😋

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s