BARCA SNAPSHOTS

Laskeuduttu turvallisesti koti-Suomeen! Meidän lento meni ihan hyvin paitsi Saksan kohdalla oli ihan kamalasti turbulenssia. Huono olohan siinä tuli ja mua ahdisti jo valmiiksi lentokoneessa olo. Nyt päästiin kuitenkin kotiin ja tulin heti jakamaan teille mun puhelinkuvat Barcelonasta. Ootteko valmiita kuvapommitukseen…?

IMG_2731

Tosiaan se matkustamisen huono puoli… vielä huonompi puoli on kyllä toi purkaminen, joka odottaa mua. Sain äidiltä KonMari-siivouskirjan jota luin menomatkalla jonkin verran. // Lentoasua! Maailman mukavimmat kengät ja ihanan lämmin neuletakki/viitta. Molemmat ostettu NewYorkerilta.

IMG_2732

Perjantaisin on aina ihan kauheet ruuhkat lentokentillä ja sen johdosta meille tuli hieeeeman kiirus koneeseen. Kerettiin onneksi tankkaamaan ruoat ja juomat rauhassa ennen koneeseen nousua. // ”Ihana päästä tästä Suomen kelistä eroon muutamaksi päiväksi!” Barcelonassa odotti 21 asteen lämpö!

IMG_2733

Elämän (ja someriippuvaisen) pienet ilot = ilmainen, toimiva wifi hotellissa. Kaiken kruunasi kylpyamme! Jossa lilluin joka ilta ennen nukkumaanmenoa. // Äipän kanssa ooteltiin laukkua kentällä. 

IMG_2734

Meidän hotellin vieressä oli ihana pieni kahvila/ravintola, johon mentiin heti ekana iltana. Tykästyttiin tosi paljon, mutta seuraavilla kerroilla töissä oli inhottava nainen, jonka takia ei siellä enää käyty… // Ekana päivänä kierreltiin ja kaarreltiin Barcelonassa ja päädyttiin Placa Reialille mojitoille ja cavoille.

IMG_2735

Olihan sitä pakko käydä tsekkaamassa Barcelonan kauppahalli! Tuolla oli niiiiiin paljon herkullisia hedelmiä ja marjoja. Muutamat purkit otettiinkin hotelliin iltapalaksi. // Meidän pikkukatu!

IMG_2895

Jep. Petteri Punakuonona mentiin sitten koko reissu ja mennään vieläkin… // Park Güell!

IMG_2884

Löydettiin yhdestä tavaratalosta NYX Cosmeticsin piste ja myös Sephora… meni pasmat ihan sekasin tällä meikkifriikillä! Löydettiin vielä myöhemmin NYX:in ihan oma kauppakin. Ostospostausta? // Meitsi!

IMG_2885

Melkein rannalla… // Lunch goals – sí! Carrefourista sushia ja Wok to Walkista kanawokki. Mulla on kuulkaas teille aika monta ruokapaikkaa vinkattavana!

IMG_2886

No eikö ookkin maailman söpöin kasvonaamio? Maksoi vaan 1,5€! Sephorassa oli kovassa huudossa korealaiset meikit ja kauneudenhoitotuotteet. Pakkohan sitä oli ostaa testiin. // No teki! Paitsi nyt ilmestynyt kamala näppyrykelmä leukaan…

IMG_2888

Siis… ostin töitä varten terveyssandaalit. Kammoksuin tohon päivään saakka terveyskenkiä, mutta tarvittiin vaan vähän glitteriä ja halpa hinta niin kengät lähti mun mukaan. Kenkien lisäksi ostin vihreän paidan. En omista entuudestaan mitään vihreää. // Pääsin maistamaan churroja – NAM!

IMG_2889

Oli muuten melko vahva Pina Colada… käytiin tässä paikassa vikana iltana ja tää nousi ainakin mun lemppariksi! Ajattelin tekeväni Barcelona-vinkkipostauksen, kun sille oli kiinnostusta kommenttibokseissa! // No se Sephora. Mä niin tuhlaan mun rahat tonne Jenkeissä, kääk!

IMG_2894

Kotimatkalla! Rakastan katella lentokoneesta ulos ja ihastella kauniita maisemia (ja ottaa paljon kuvia…). // Ei enää monta päivää meidän jenkkireissuun! Maailmankarttaa katsellessa tulee mieleen aina uusia kohteita, joihin haluaisi matkustaa…

10 thoughts on “BARCA SNAPSHOTS

  1. Ihana postaus ja kivoja kuvia! Innolla odotan lisää postauksia Barcelonasta vaikka ostoksien ja vinkkien merkeissä, koska itsekin suuntaan kesällä ehkä noille suunnille ❤

    Tykkää

  2. Joo hieman sekosin noista NYX-meikeistä (kröhm juoksin tonne liikkeeseen 😃). Pakko kyllä tulla esittelemään uudet ihanuudet tänne, kun on ensivaikutelman perusteella ollut ihan huipputuotteita! ❤

    Tykkää

  3. Siis sä et oo pitkää aikaa tehny mtn meikkipostausta voisit tehä jtn noist uusista meikeistä!!! Sunkaikki tutoriaalit yms o parhaita 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s