DAILY BEAUTY PRODUCTS

Oletko ikinä miettinyt kuinka monta kosmetiikkatuotetta käytät päivittäin? Mä en aiemmin ollut tätä kummemmin pohtinut, kunnes törmäsin Mariannen postaukseen aiheesta. Tiedostan kyllä sen, että käytän todella montaa meikkituotetta päivittäin, mutta tämä luku tuli silti hieman yllätyksenä… m4
+16 tuotetta. Nivea Men After Shave Balm, MUFE Ultra HD-meikkivoide, MAC Pro Longwear Concealer, Essence All I Need-peiteväripaletti, Lumene irtopuuteri, Too Faced Chocolate Soleil-aurinkopuuteri, theBalm Hot Mama!-poskipuna, Anastasia Beverly Hills Contour Kit, the Balm Mary Lou-Manizer-hohdepuuteri, Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, Lumene kulmakarvageeli,  theBalm Meet Matt(e) Nude-paletti, Oriflame the ONE-ripsiväri, Urban Decay All Nighter-meikkisuihke, Lumene huultenrajauskynä ja MAC huulipuna. 
m5
+4 tuotetta. Aqualan Plus-kosteuttava perusvoide, Ceralan-hoitava perusvoide, LUSH Angels on Bare Skin-puhdistussavi ja Vichy Normaderm-puhdistusgeeli.

m7

+5 tuotetta. Schwarzkopf GLISS Shampoo, Garnier Nutrisse Truly Blonde-suihke, Colgate Max White-hammastahna, XZ Muumi Niiskuneiti-suihke ja Garnier Mineral Ultra Dry-deodorantti.
Eli yhteensä 25 tuotetta, joita käytän päivittäin. Garnierin hiussuihketta käytän tosin kerran viikossa, mutta laskin sen näihin silti mukaan. Kuten jo alussa sanoin, tiedostan kyllä käyttäväni todella paljon meikkejä, mutta ihmetyttää, että rasvoja ja puhdistusaineita on melko vähän… Oon vaan kokenut omalle iholleni kaikista parhaimmaksi sen, että käytän vain muutamia tuotteita, näillä keinoilla on finnitkin pysynyt kurissa. Montako tuotetta te käytätte? – J

6 thoughts on “DAILY BEAUTY PRODUCTS

 1. Missä järkässä sää käytät noita ihohoitojuttuja? Ja laitaks kumpaaaki rasvaa vai iltasi vai vaa toist yms? Mulla surkee ihi mutta jotkut sanoo et aqualan aiheuttaa vaa enemmä finnejä… onks sulla kuiva vai rasvottuca iho? Tost toisest rasvasta en ollu kuullukaan!

  Tykkää

 2. Mulla on ehkä sekaiho. Välillä se saattaa olla yhtä kuiva ku Sahara, mutta välillä se on tosi rasvanen – mulla riippuen tietysti esim. kierrosta. Tota hoitavaa perusvoidetta käytän, kun iho on todella kuiva. Nyt kun oon flunssassa ja niistän 100 kertaa päivässä niin toi on auttanut pitämään nenän kosteutettuna. Tota Aqualania käytän taas sitten enemmän ja aamuin illoin. Parastahan noissa molemmissa on se, että niissä ei oo hajusteita! Mulla on Aqualan taas auttanut akneen, kun mun iho on kokoajan tietyssä "kosteustasapainossa" niin oon huomannut, että finnejä tulee vähemmän. Jos jätän rasvaamatta joskus, niin sen huomaa kyllä seuraavana aamuna 😃Toi hoitava perusvoide oli mulle myös ihan uusi tuttavuus jota mun kosmetologiystävä suositteli mulle, kun mun silmäluomet kuivu pahasti. Auttoi myös siihen 😊

  Tykkää

 3. Oi ei, en kyllä uskalla laskea mun käyttämiäni tuotteita…! Luulen niitä voiteita löytyvän jo n. 5 kappaletta… Mutta hei, minkä niminen tuo MAC-huulipunasi on? Oon miettinyt MACin huulipunan ostoa (ku niistä on kuullut niin paljon hyvää), mutta en ole päässyt pitkälle, kun valkkaaminen on niin vaikeaa! Ja onko sulla muita MACin huulipunia, joita voisit suositella? Vinkit olisivat todellakin tarpeeseen! 😃Hi Beautiful

  Tykkää

 4. Haha…:D vähän kyllä pelotti muakin laskea noi tuotteet. Toi on sävyssä Blankety! Voisin tehdä postauksen mun MAC-huulipunista ja swatchata ne huulille 😊 jos on siis kiinnostusta!

  Tykkää

 5. Voi ei, tämä oli paha! En uskalla edes laskea. Voisiko vastapainoksi laskea miesten käyttämien tuotteiden määrän, haha!Auringonsäteitä viikkoosi!-Islahttp://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s