BREAKFAST IN BED 

Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays.

vaasan11

Good morning! Muistatte varmaan, kun pari viikkoa sitten tein äidilleni aamupalan? Nyt äippä yllätti minut tuomalla aamiaisen sänkyyn. Äiti oli tehnyt kolmea erilaista (ja hieman erikoisempaa) leipää. Leipien kanssa join smoothieta ja söin vielä jogurtin. Aamupalayllätykset on mun mielestä ihan parhaita!

vaasan7

Kinkku-ananas-homejuusto (2 leipää)
4 siivua Vaasan Taika Monivilja-leipää
4 siivua kinkkua
2 viipaletta ananasta
Oman maun mukaan homejuustoa
Pari viipaletta cheddarjuustoa
Kalkkuna-päärynä-homejuusto (2 leipää)
4 siivua Vaasan Taika Monivilja-leipää
4 siivua kalkkunaa
6 palaa päärynää
Oman maun mukaan homejuustoa
Pari viipaletta cheddarjuustoa
Kinkku-paprika-sinappi (2 leipää)
4 siivua Vaasan Taika Monivilja-leipää
4 siivua kinkkua
6 suikaletta paprikaa
Oman maun mukaan dijonsinappia
Pari viipaletta cheddarjuustoa
Rucolaa

1. Voitele leipien ulkopuolet. 2. Laita täytteet sisään. 3. Kinkku-paprika-sinappi leivässä voitele myös sisäpuolet dijonsinapilla. 4. Laita cheddarjuustoa oman maun mukaan. 5. Paista leivät leipägrillissä. 

vaasan12

Leipiin käytettiin Vaasan Taika Monivilja-leipää, jossa pellavan- ja auringonkukansiemenien lisäksi hirssiä sekä kaura- ja maissihiutaleita. Mä tykkäsin tästä leivästä tosi paljon! Oli ihanaa, ettei leipä ollut vain perus pullamössöä vaan siinä oikeasti maistui erilaiset siemenet ja hiutaleet, nam!

vaasan9vaasan10

Muistuttelen teitä vielä tosta kivasta lukijakilpailusta! Käykää siis ihmeessä osallistumassa Instagramissa @vaasan_leipomot kilpailuun, jossa arvotaan viikottain herkullisia Vaasan-eväskoreja. Jaa omat leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot. Näin olet mukana herkullisen eväskorin (arvo n. 40€) arvonnassa! Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi julkaisemalla useamman kuvan. Kilpailun kesto on 1.3.–27.5. Tsemppiä kisaan! – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s