TRAVEL PLANS

traveling

Kuvat: weheartit.com

”To travel is to live.” – H.C. Andersen

Iik…niin ihanaa! Oon ollut viimeksi ulkomailla 2014 kesällä Lontoossa ja nyt pienen tauon jälkeen on taas aika lähteä maailmalle! Tälle vuodelle on nyt tällä hetkellä tulossa kaksi ihanaa reissua ja haluankin pyytää teidän vinkkejä ja kokemuksia kyseisistä paikoista. Matkustan ensimmäistä kertaa Barcelonaan ja toista kertaa San Fransiscoon. San Fransiscossa meillä on kyllä parhaat mahdolliset oppaat, mutta kaikki vinkit otetaan vastaan silti! Barcelonan reissu on pidennetyn viikonlopun pituinen ja jenkeissä oon 2,5 viikkoa. 
Pakko kehua miten hyvä tuuri meillä oli noiden San Fransisco-lentojen kanssa. Saatiin menopaluulennot 495€/henkilö ja vielä Finnairin lennot. Käytiin ostotapahtuman jälkeen kurkkaamassa oliko lentoja jäljellä, niin halvimmat lennot oli sillä hetkellä 850€/henkilö. Kävi siis ihan mielettömän hyvä tuuri! – J 

7 thoughts on “TRAVEL PLANS

 1. San Franciscossa kannattaa ehdottomasti tsekata Fisherman's Wharf – satama-alue, downtown ja tietenkin se kuuluisa Golden Gate! Ja Haight Street on aika mielenkiintoinen paikka myös 😃 Aiivan ihana kaupunki mun mielestä, vaikka LA ehkä viekin voiton 😊 Ja siellä voi tosiaankin olla yllättävänkin kuuma kesällä, vaikka meitä ainakin varoiteltiin että shortseilla tulee kylmä…

  Tykkää

 2. Joo Golden Gate ja Fisherman's Wharf on tullut nähtyä, mutta pakkohan niissä on käydä muistinvirkistämiseksi 😉 Haight Street näytti ainakin Googlen perusteella tosiaan mielenkiintoiselta paikalta, joten lisään sen kyllä must see-listalle! Kiitos vinkeistä Karoliina :>

  Tykkää

 3. Ooooh my… Ja ihan pikkasen hyvä tuuri ton San Fransiscon kanssa! Itelläkin olis haaveissa päästä tänä kesänä edes sellaselle pikavisiitille Barcelonaan, saas nähdä miten onnistun perheen suostuttelussa 😉 Toi quote pitää kyllä sataprosenttisesti paikkaansa, täällä yks matkustelijalover henkeen ja vereen! 😃

  Tykkää

 4. Joo ollaan vieläkin ihan hämmästyneitä tosta…:DMatkustaminen on kyllä ihan maailman parasta ❤ tuo ihan erilaista fiilistä kuin mikään muu… Toivottavasti pääset myös piipahtamaan Barcelonaan! Jos meet ennen mua niin nappailen sulta sitten vinkit talteen 😉

  Tykkää

 5. Haha en näköjään osaa lukea kun en huomannut että oot käynyt siellä jo 😃 Mutta voihan ne toki kiertää aina uudestaankin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s