02 – HELMIKUU

helmikuu
Hyvää karkauspäivää! Helmikuu 2/12. Tän kuun odotetuimmat ja myöskin jännitetyimmät jutut oli ehdottomasti englannin ja ruotsin kuuntelut, äidinkielin tekstitaito ja penkkarit. Mitäs muuta tässä kuussa sitten oli?
Positiivisimmat yllätykset olivat ruotsin ja englannin kuunteluissa onnistuminen ja työhaastattelu! Ja toinen positiivinen yllätys oli Myyrmannin uusi sali ja sen ryhmäliikuntatunnit, motivaatio huipussaan. Taisin napata Stadiumista yhdet melko ihanat urheilurintsikatkin, välineurheilija kun olen…
Ihanimmat meikkiuutuudet = theBalmin tuotteet, jotka sain Cocopandalta. Uusiksi lemppareiksi muodostui Meet Matt(e)-palette ja Real Techniquesin Duo-Fiber Eyeshadow Brush, unohtamattakaan saman sarjan puuterisutia. 
Kivoin yllärireissu oli mummun kanssa Tallinnaan. Tykättiin kovasti Solo Sokos Hotel Estoriasta. 
Tän kuun ihanimmat viestit olivat tuntemattomalta pojalta Peppersack-ravintolassa ja Instagramissa yhdeltä ihanalta typyltä! Toivottavasti näät tän, piristit mun työpäivää niin paljon! Astuin lätäkköönkin valkoisilla consseilla, mutta mua ei haitannut yhtään, kun olin juuri lukenut sun viestisi.
Piristystä toi kaupasta ostetut tulppaanit ja äidiltä saadut yllärit penkkaripäivän jälkeen. Ihana mami oli tilannut mulle meikkitelineen, ostanut aamuksi kokista ja sipsiä… arjen pienet teot 

Paras ja odotetuin keikka oli ehdottomasti Cheekin Alpha Omega Tour… on se vaan kova! Siellä mulla meinas kyllä tulla tippa linssiin.
Hymyn toi huulille myös Strömsön tähtösten kanssa vietetty ilta, Tokyo55:n ystävänpäivälounas äipän kanssa, koulun vessassa juodut kuoharit, halvan ja täydellisen farkkuhameen löytäminen, kavereiden kanssa nauraminen, muokan SM-kilpailut, lukumotivaatio ja Sannin uusin biisi!
Maaliskuu, bring it on! – J 

2 thoughts on “02 – HELMIKUU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s