PENKKARIT 2016 

”Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.”

penkkarit3
Onko siitä jo tosiaan viikko… penkkareita vietettiin torstaina 18.2.2016 ja meidän koulun abien teemana oli satuhahmot. Kovassa huudossa oli noi pehmohaalarit jota saa tilattua esimerkiksi Wishiltä tai Ebaystä. Me oltiin parin kaverin kanssa sovittu, että ollaan Puolen hehtaarin metsän asukit Tikru, Ihaa, Nalle Puh ja Nasu. 
Odotettiin tota päivää niin kauan ja niin hassua, että se on nyt ohi ja seuraava odotettava tapahtuma on ylioppilasjuhlat. Penkkarit oli paljon rennommat ja ehkä hauskemmat kuin wanhat (vaikka mun mielestä wanhat vei silti voiton 100-0!). 
Kaikista hauskin kokemus koko penkkareissa oli meidän mieletön abishow. Tsiisus miten lahjakkaita ihmisiä meidän koulussa on, että he ovat saaneet kasaan tommosen shown! Abihuutoja tuli huudettua ja rekassa kastuttiin ihan huolella, kun pikku räntäsade yllätti meidät. Seuraavana päivänä ääntä ei lähtenyt kyllä yhtään ja viikonloppu menikin sitten sohvan pohjalla migreenissä ja kuumeilussa… olipahan ainakin hauskaa!

Penkkareiden jälkeen tuli jatkettua varattuun saunatilaan etkoille josta jatkettiin jatkoille Club Capitaliin! 

penkkarit4

Meillä oli super hauskaa lakanoita tehdessä. Tehtiin kaiken kaikkiaan neljä lakanaa meidän rekkaan. Oli Steve Harvey läppä laudaturin papereista, abien ja koulun välisestä no matchistä Tinderissä, varmaan joka koulussa näkynyt ’kuha saa lakin” ja sitten poikien pitkä veto-lakana. Vitsi miten kivaa noita oli tehdä ja keksiä. 

penkkarit2

Puolen hehtaarin metsän asukit penkkarit5
Parasta oli kyllä käydä kiertelemässä oppitunneilla kajarin kanssa. Mentiin aina yllättäen luokkiin tanssimaan ja sekoilemaan, käytiin jopa opehuoneessa ja rehtorin kansliassa, josta saatiin meidän ihanalta rehtorilta hyvän päivän toivotukset naurun kera. 

penkkarit7

Tuntuu kyllä hieman haikeelta, että lukio on pian tosiaan ohi tai no eihän mulla enää ole mitään oppitunteja jne. Kyyneleitä ei tosin tullut tirautettua abishowssa, toisin kuin mun äipällä, heh…:D
Lukioaika on ollut kyllä ihan uskomattoman hauskaa ja eniten taidan jäädä kaipaamaan sitä punaisilla sohvilla hengailua kavereiden kanssa. Punaiset sohvat ovat meidän koulun aulassa ja sieltä löytyi aina joku meidän kaveriporukastamme. Välillä sohvilla hengailu voitti tunnille menemisen ja kyllähän niissä tuli pari (kröhm…) kertaa istuttua ja samaan aikaan selvitettiin saman tuntipaikan poissaoloa. Mutta kyllähän me opiskeltiin myös ahkerasti! Vai mitä…?
Oon tutustunut ihan mielettömiin ihmisiin (you know who you are!) ja saanut satoja muistoja joita voi muistella sitten vanhempana kiikkutuolissa. Onpa jännittävää, että meidän kaikkien tulevaisuus on ainakin tällä hetkellä yhtä suurta kysymysmerkkiä ja pian kaikki menevät omille teilleen… Nähdäänhän me vielä? Lupaatteko? 
penkkarit
Nasu aka Kossu aka minä kiittää ja kumartaa kaikkia penkkaripäivästä, olihan se nyt huikee! – J 

6 thoughts on “PENKKARIT 2016 

  1. Voi vitsit! Mä pidän sulle peukut pystyssä, että pääset Vaskikseen, tuut taatusti viihtymään siellä 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s