MAAILMAN PARAS GUACAMOLE 

guacamole

Ei ole varmaan jäänyt kenellekkään mun tutulle epäselväksi, että mä rakastan avocadoa. Jos meillä syödään texmexiä niin teen aina itse guacamolen. Kaupasta ostettu valmis guacamole on mun mielestä ihan rehellisesti sanottuna oksettavaa. Avocadoa koko ”guacamolessa” on huimat 5%. Jos et pidä kaupan guacamolesta, tuut taatusti pitämään tästä! Ja tämän teko ei oikeasti ole vaivalloista eikä kestä kauan, usko pois! Mä oon pitkään tehnyt guacamolen blenderissä, mutta tällä kertaa päätin kokeilla sen tekoa niin, että murskaan kaikki ainekset haarukalla ja lisäsin ensimmäistä kertaa myös tomaattia. En ole ikinä tehnyt näin hyvää (ja helppoa!) guacamolea itse ja mä rakastuin ihan täysin! Halusin tehdä sen kaveriksi jotain helppoa ja päädyin vain juustoisiin tortilloihin. Tää on ihan loistava valinta välipalaksi tai vaikkapa illanistujaisiin. 
Guacamole-resepti: 
2 kypsää avocadoa
1 lime
3 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä
Chiliä, suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Pilko valkosipulinkynnet ja kirsikkatomaatit, kaiverra avocadot, purista limen mehut ja lisää mausteet ja sekoita kaikki haarukalla. Muista jättää sopivia ”sattumia”, se tuo guacamolelle rakennetta ja makua ainakin mun mielestä. 
Juustoiset tortillat-resepti:
Tortillalettuja
Juustoa
Laita tortillalettu paistinpannulle ja lisää päälle juustoa niin, että koko tortillalettu on peitetty juustolla. Tämän jälkeen lisää päälle toinen tortillalettu ja anna juuston sulaa tortillalettujen väliin. Voit kääntää koko tsydeemin, kun toinen puoli on tullut rapeaksi. Paista myös toinen puoli rapeaksi. Jaa tortilla neljään osaan ja laita lautaselle. Dippaa guacamoleen ja nauti!

guacamole1

Siis tää combo on ihan lyömätön! Guacamolen lisäksi voi myös toki tehdä salsan, johon tarvii vain tomaatteja, punasipulia, mausteita ja limemehua. – J 

4 thoughts on “MAAILMAN PARAS GUACAMOLE 

  1. Oiii! Näyttää hyvältä! Mun pitäisi huomenna väsätä vähän ruisnäkkäriä ja sen kaverina on aina viihtynyt kunnon guakkis, on muuten myönnettävä että tykkään kyllä niistä kaupan versioistakin 😃 Taidan kyllä uskaltautua huomenna tekemään tän teseptin avustuksella guacamolea ihan itse! 😊

    Tykkää

  2. Oi nam ruisnäkkäri ja guacamole on kyllä kans lyömätön yhdistelmä…<3 mä en oo vaan oikeen koskaan pitänyt siitä kaupan, kun oma tekemä on niin paljon parempaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s