MY BUCKET LIST FOR 2016

♡ Aion lisätä kuntosalilla käyntiä ja treenata oman hyvän olon vuoksi. 
♡ Aion lukea ylioppilaskirjoituksiin ahkerasti… 
♡ …ja aion suoriutua niistä hyvin arvosanoin ja toivottavasti saavutan omat arvosanatavoitteeni. 
♡ Aion nauttia penkkareista 100-prosenttisesti. 
♡ Aion tutustua ihan uuteen matkakohteeseen, Barcelonaan ja matkustaa sinne huhtikuussa.
♡ Aion panostaa blogiin enemmän ja ottaa enemmän asukuvia. 
♡ Aion ottaa ensimmäisen tatuointini, kunhan vaan keksin sille sopivan paikan. 
♡ Aion tehdä ahkerasti töitä ja tienata rahaa.
♡ Aion kehittyä ruotsin kielessä ja ehkä tehdä lyhyen viikonloppureissun Tukholmaan. 
♡ Aion nauttia viimeistä hetkistä lukiossa, jäljellä 48 päivää…
♡ Aion hankkiutua eroon kaikesta turhasta krääsästä ja viedä tavaroita ja vaatteita kirpputorille.
♡ Aion juoda paljon paljon enemmän vettä. 
♡ Aion hakea jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun.
♡ Aion suorittaa ajokorttihommelit loppuun.
♡ Aion viettää entistä enemmän aikaa läheisteni kanssa. 
♡ Aion painaa valkolakin päähäni kesäkuun 4. päivä ja juhlia ylioppilasjuhliani.
♡ Aion aloittaa lenkkeilyn vaikka sitä vihaankin. Vinkkejä tähän ongelmaan? 
♡ Aion fanittaa Justin Bieberia täysillä Hartwall Areenalla, haha. 
Ja mikä tärkeintä…
♡ Aion olla onnellinen ja nauttia vuodesta 2016!
Päätin tehdä itselleni bucket listan tänne blogin puolelle, että voin käydä sitten vuoden päästä (huh miten pitkältä ajalta se tuntuukin, mutta kohta juhlitaan taas vuotta 2017…) katsomassa oonko toteuttanut listalla olevat asiat. Vaikka en pidäkkään tästä ”new year, new me”-asenteesta ja hypetyksestä niin oon kyllä semmonen, että mua helpottaa ns. ”puhtaalta aloittaminen”, oli kyse sitten viikosta, kuukaudesta tai vuodesta. Mites teillä? Mimmoset suunnitelmat teillä on? – J 

13 thoughts on “MY BUCKET LIST FOR 2016

 1. Moikka! Tosi kiva postaus! Mullakin olisi suunnitelmissa lenkkeillä enemmän, vaikken ole siitä koskaan pitänyt… Katsotaan mitkä fiilikset on sitten kunhan pääsee rytmiin kunnolla. 😊Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta olen miettinyt miten olet saanut blogin ulkoasusta näin hienon? Miten tuollaisen palkin saa tehtyä, mikä on ihan blogin yläosassa? 😊Ihanaa uutta vuotta!!

  Tykkää

 2. Hola! Ihanaa etten oo ainut joka inhoaa lenkkeilyä… pitäisi saada juurikin se rytmi siihen. Ulkoasun olen ostanut valmiina netistä eli en ole tätä itsetehnyt joten en osaa sanoa tarkkoja ohjeita sen tekoon valitettavasti :/ tosi kiva kuulla, että ulkoasu on mieleinen!Kiitos samoin ja kiitos kommentista! 😊

  Tykkää

 3. Tarkoituksena olisi hakea journalismikoulutukseen eli medianomiksi 😊 muita paikkoja en ole miettinyt ja se ehkä hieman kauhistuttaa…

  Tykkää

 4. Moikka! Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista mutta halusin vain ystävällisesti huomauttaa että kyseessä on BUCKET LIST ei BUDGET LIST 😊

  Tykkää

 5. Apua…missäköhän aamukoomassa olen ollut tätä kirjottaessa. Kiitos, että huomasit ton virheen, en olisi varmaan itse edes huomannut vaikka tiedän noiden kahden eron 😊

  Tykkää

 6. Hyviä tavotteita!:) tosin toi lenkkeily vähän pisti silmään. Jos pikeesti vihaat sitä niin miksi ihmeessä pakottaisit ittes lenkille?:) liinkuntaa voi harrastaa niiin monella eri tavalla, ei kannata missään nimessä tehdä sitä mitä vihaa. Mutta jos tarkoitit, että se vaan on vähän inhottavaa, niin kannattaa aloittaa vaikka ihan kävelylenkeistä niin että pystyt nauttimaan maisemista ja etenemään ihan rauhassa. Ja hyvä musiikki auttaa aina!:)

  Tykkää

 7. En vaan pidä siitä, että oon tosi huono juoksemaan eikä mun kunto kestä pitkiin lenkkeihin ja vähän ehkä turhaudun siitä… Mulla on aina ollu vähän viha-rakkaussuhde lenkkeilyyn, sen jälkeen on kuitenkin niin hyvä olo 😊Kiitos vinkeistä! Ajattelin just alottaa ihan rauhassa ja edetä siitä sitten. Täällä vaan lenkkeilymahikset on vaan aika minissä, plääh…

  Tykkää

 8. Haha, mä voin kyllä niin hyvin samaistua tohon viha-rakkaussuhteeseen lenkkeilyn suhteen. Siitä vois jopa tykätä jos sais rytmin päälle, mut sais nyt edes kerran ittensä ulos ;D Mut hei, sun tavotteet kuulostaa superhyviltä ja Barcelonasta oon ehkä piiikkusen kateellinen!

  Tykkää

 9. Se liikkeelle lähtö on NIIN VAIKEAA 😃 ihanaa, että joku ymmärtää! Mut sit ku saa itteensä niskasta kiinni nii siellä on ihan kivaa.Joo yllättävän paljon kaikkea tälle vuodelle, en malta kyllä oottaa tota Barcelonaa enkä siellä olevaa Sephroaa…:p

  Tykkää

 10. Moi, alota lenkkeily ensin pienestä lenkistä juoksemalla koko matka. Vaikka ihan vaan 1 km! Ja seuraavalla kerralla taas lisää… Kunhan saavutat juoksutavotematkan, varmasti on kiva mieli 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s