YEAR 2015 – PART 2/2

IMG_8910

HEINÄKUU OSA 1
Join than tajuttoman paljon Starbucksin Cool Lime Refreshaa heinäkuussa. / Hengailin myös paljon Helsingissä. / Rian 18-vuotissynttärit! Ja samoissa pippaloissa päästiin juhlistamaan Oonan 18-vuotissynttäreitä. / Jenkkisiskojen kanssa mentiin käymään Virossa ja samalla ostettiin muutamat jutut mun omia 18-vuotissynttäreitä varten. / Tässä taitaa olla mun ja äipän eka yhteinen selfie! Tai ainakin normaali sellainen… / Onnistuin myös feilaamaan mun teoriakokeen ja kävin ahkerasti ajotunneilla vaikka vihasin niitä välillä. 

IMG_8911

HEINÄKUU OSA 2
Vihdoin oli mun vuoro täyttää 18! Juhlistin kyseistä päivää äipän ja muutaman hyvän ystävän kanssa drinksujen parissa ja seuraavana päivänä oli aika pistää bileet pystyyn. / Mun 18-vuotissynttärijuhlat oli niin onnistuneet kun vaan voi olla. / Synttärijuhlissa päästiin juhlistamaan myös Anetan synttäreitä. / Käväisin pitkästä aikaa rippijuhlissa. / Tässä vaiheessa aloin myös pohtimaan mun harrastuksen jatkoa. 

IMG_8912

ELOKUU
Viimeisistä kesäviikonlopuista nautin Helsingissä. / Päätin lopettaa luistelun 10 vuoden jälkeen. / Käytiin mamin kanssa tsekkaamassa Hernesaarenranta ja ihana ruokapaikka, Hernesaaren Birgitta. / Oli taas aika mennä Tampereelle! / Testattiin 2h+k-ravintola ja arvosanaksi pystyi antamaan 5/5. / Kävin mun tädin kanssa Särkänniemessä pitkästä aikaa. / Oli myös aika palata koulun penkille.

IMG_8913

SYYSKUU
Sain ihanalta Jenicalta kutsun Tampereen blogimiittiin ja päivä ennen sitä, voitteko kuvitella… mun kamera sanoi itsensä irti?! Äkkiä uusi kamera tilaukseen ja hankaluuksien kautta äiti toi kameran kotiin. / Lähdin suoraan koulusta Onnibussilla Tampereelle ja kävin mummun kanssa lounaalla ja sen jälkeen suuntasin Vilaan blogimiittiin, vitsi miten mua jännitti. / Tapasin ihania uusia tuttavuuksia! / 100 aamua… siis tostakin on nyt melkeen 50 päivää eli 50 päivää jäljellä lukiota. / 100 aamun riennot jatkuivat Helsingin Kaivohuoneella. / Leikkasin samana päivänä mun hiukset entistä lyhyemmäksi. / Kävin kirjottamassa terveystiedon ja englannin. 

IMG_8916

LOKAKUU
Sain sen ilmaisen VIP-pöydän Namusta ja juhlittiin siellä kavereiden kanssa. / Sain kutsun Indiedaysin Inspiration Dayhin. / Inspiration päivän päätteeksi Essi pyysi mut avecikseen mukaan illan Blog Awardseihin. / Asukriisien kautta löysin itseni alottelemasta Liisalta ja seuraavaksi Tigerista bloggaajien joukosta. / Tämän päivän aikana sain lisää uusia tuttavuuksia. / Ylppäreiden alustavat tuli…

IMG_8917

MARRASKUU 
Sain yhteydenoton Camilla Bloomilta ja menin kuvailemaan asukuvia hänen kanssaan. / Vuoden paras yhteistyö oli ehdottomasti Beautifyn kanssa! / Kävin katsomassa uusimman Nälkäpelin ja sitä ennen syötiin mamin kanssa Vapianossa. / Ihastelin Forumin ihania joulukoristeita. / Söin ensimmäistä kertaa ikinä yksin, haha! Menin Helsingin Stokkan ruokapuolelle Sushibariin ja söin sushit siinä yksin puhelinta räveltäen. / Saankohan jo puhua tästä… Noh, syy siihen miksi olin Helsingissä oli se, että menin yhden videon kuvauksiin. Osa videosta on tullut jo ulos, mutta lisää on tulossa… ihan mahtava kokemus! / Ylppäritulokset tulivat. 

IMG_8918

JOULUKUU
Silja tuli Suomeen! / Joululoma alkoi. / Oli aika alottaa pikkujoulukausi meillä tyttöporukalla ja meillä oli niin hauskaa, kuten mun Snapchatistä saattoi huomata. Ruokaa ei myöskään puuttunut… / Näiden pikkujoulujen jälkeen oli aika toisille pikkujouluille Siljalla. / Oli aika lähteä sukuloimaan Tampereelle. Oltiin siellä muutama päivä ja sen jälkeen oli aika palata kotiin. / Heti, kun kaupat aukesivat, syöksyin alennusmyynteihin ja sain yllättävän hyvän saaliin… voisin esitellä sen teille. Tein kyllä vähän aikaa sitten ostospostauksen… mitä mieltä ootte? / Kävin työhaastattelussa ja sain työpaikan. 
Tänään vietän uudenvuodenjuhlat kavereiden kanssa. Eka etappi on kaverin synttärit josta jatkan toiselle kaverille isompiin kekkereihin. Hyvää uuttavuotta ihanat! Tehdään vuodesta 2016 vielä huipumpi! – J 

8 thoughts on “YEAR 2015 – PART 2/2

 1. Tosi kiva postaus ja ihana blogi muutenkin!:) mitä muuten sait ylppäreistä? Itse kirjotin myös terveystiedon ni olisi kiva kuulla!

  Tykkää

 2. En viitsi tarkkaa paikkaa sanoa, mutta siis ihan perus kassahommiin eri kauppoihin! Kiva päästä opettelemaan tommosta ja vihdoin työnhaku toi tulosta! 😊 kiitos paljon! Ja nyt jälkeenpäin katsottuna mun vuosi oli kyllä yllättävän hyvä ja parempi kuin edellinen. Toivottavasti tuleva vuosi vielä parempi! 😋

  Tykkää

 3. Voi kiva, että tykkäsit! Tämmöstä palautetta on aina kiva saada 😊Ja siis mielelläni puhuisin tuloksista vasta ylppäripäivänä, mutta en siis päässyt terveystietoa läpi… jäi valitettavasti pisteestä kiinni, mutta ei tolla mun lukumäärällä parempaakaan voinut odottaa vaikka olisin luullut YTL:n hyvien vastausten piirteiden perusteella olisin päässyt edes läpi. Eipä voi mitään 😊 Englannin menen nyt keväällä korottamaan, koska se jäi ihan hilkulle Magnasta ja tiedän pystyväni vielä parempaan vaikka olin yllättynyt kuinka hyvin jotkut tehtävät ja se essee meni! Mites sulla? Toivottavasti paremmin!

  Tykkää

 4. Voi ei, harmi juttu. 😟 Se koe oli kyllä aika vaikee nyt syksyllä, meiän ope ainakin sanos et ne kriteerit oli tosi tiukat. Itse olin kuitenki lukenut paljon, niin onnistuin saamaan haluamani arvosanan. 😊 Mutta paljon tsemppiä sulle tuleviin ylppärikoitoksiin! 😊 nyt on ainakin kirjotustilanne tuttu!

  Tykkää

 5. Oli kyllä joo tai oli ainakin mun mielestä muihin aineisiin liittyviä kysymyksiä (historia, maantieto…) mut eipä voi mitään. Hyvä, että sä onnistuit 😊 kiitos samoin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s