YEAR 2015 – PART 1/2

364/365, eli 30. joulukuuta 2015, eli vuoden toiseksi viimeinen päivä, apua! Huomenna vaihtuu vuosi ja tekee kyllä kieltämättä ihan hyvää alottaa osittain tyhjältä pöydältä. Vuosi 2016 tuo paljon, sen osaan jo sanoa. Ylioppilaskirjoituksia, ylioppilasjuhlat, jatko-opintoihin haku, uusi työpaikka (unohtamatta Justin Bieberin ja Cheekin keikkaa)… oon melko innoissani, mutta toisaalta taas aika kauhuissani. Seuraavan vuoden kysytyin kysymys on taatusti ”Mikä susta tulee isona?” tai ”Mihin meet lukion jälkeen?”. Hei… mä oon vasta 18-vuotias, kuuluuko mun vielä muka tietää…? – J 

IMG_8899

TAMMIKUU
Vuoden eka kuukausi, tammikuu oli yllättävän tapahtumarikas. Ensimmäiset kaverit alkoivat täyttämään 18 ja synttäreitä vieteltiin muutamat. / Mun hiukset olivat tässä vaiheessa kasvaneet ihan älyttömän paljon ja aloin harkitsemaan lyhyeksi leikkuuta. / Ellu sai autokortin niin käytiin useasti ajelemassa. / Ja mitä olisikaan tammikuu ilman aluemestaruuskilpailuita Barona Areenalla? / Olin superflunssassa ja jouduin olemaan pitkään pois jäältä, joka oli todella turhauttavaa. Sairastin varmaan yhteensä 4 kuukautta flunssaa. Enpä ole sen jälkeen ollut koko loppuvuotena kipeä!

IMG_8901

HELMIKUU
Tässä kuussa alettiin entistä enemmän jännäilemään Wanhoja. / Kävin testikampauksessa, josta tuli ihan hirveä ja itkin, että pitääkö mun keksiä uusi kampaus viikko ennen Wanhoja. / Silja lähti vaihtoon Australiaan ja kokoonnuttiin yläasteen tyttöporukalla pitkästä aikaa. / WANHAT 2015! Voi vitsi… en voi uskoa, että seuraavaksi on penkkareiden vuoro. Justhan minä pieni 8-vuotias räkänokka keräilin karkkeja Syrjälän koulun parkkipaikalta. / Limusiiniajelu oli ihan huippu kokemus. / Mun asukuvan jakoi Viva la Diva Instagramissaan, jee!

IMG_8902

MAALISKUU
Wanhoja seurasi hullu Wanhojen risteily, jossa päästiin käymään Ruotsissa shoppailemassa. / Risteilyn jälkeen lähdin suoraan Raumalle kisoihin ja väsymys painoi pahasti päälle. / Ostin uudet luistimet tulevaa kautta varten, little did I know… / Mun viimeiset muokkakisat Tiksissä eli loppukisat. / Fiilistelin aikaista kevättä ja tona päivänä päätin, että nyt leikkaan hiukset ja Ellu taisi samana päivänä tulla leikkaamaan ne. / Aloitin maaliskuun lopulla myös autokoulun. 

IMG_8904

HUHTIKUU
Perinteinen EVT:n kevätnäytös Myyrmäen jäähallissa. / Alettiin suunnittelemaan Even kanssa meidän yhteisiä 18-vuotissynttäreitä, joita ei kuitenkaan koskaan pidetty, hah. Vuokrattiin tilatkin valmiiksi. / Innostuin entistä enemmän meikeistä ja aloin kiinnittää huomiota meikkiini. / Pääsin YLE:lle työhaastatteluun, mutta työpaikkaa en saanut. Haastatteluun pääseminen oli silti mulle ihan mieletön kokemus ja en voinut uskoa, että mut valittiin 60 parhaan joukkoon varmaan yli 1000 hakijasta!

IMG_8906

TOUKOKUU
Vappubileet @ mi casa! Oli ihan superhauskaa ja tosi moni oli panostanut pukukoodiin. Seuraavan päivän siivousprojekti ei ollut sitten niin superhauska… / Käytiin brunssilla äipän kanssa Fazerilla, nam! Pakko mennä varaamaan aika tonne taas. / Alinan 18-vuotissynttärit! Tästä vuodesta ei muuten bileitä puuttunut. / Karkasin Tampereelle koeviikolla mummulle ja syötiin hyvin. / Sen jälkeen lähdin ensimmäistä kertaa koko vuotena Mattolaiturille Kattiksen kanssa nauttimaan ihanasta, mutta kylmästä säästä. 

IMG_8907

KESÄKUU OSA 1
Lukion kakkosvuosi saatiin päätökseen ja oli aika juhlistaa ihania ylioppilaita. Ja tietysti syödä paljon kakkua, nam! / Tein tilauksen Anastasialle ja aloin ihan tosissani tässä vaiheessa keräämään meikkejä. / Janikan 18-vuotissynttärit! Siis joka kuussa joku meidän porukasta täytti 18 tai välillä saattoi olla monet pippalot yhdessä kuussa. / Nautiskelin aamupaloja meidän takapihalla, me likey!

IMG_8908

KESÄKUU OSA 2
Kesän pippaloiden takia oli pakko piipahtaa Virossa ja käydä vähän ostoksilla. Kyllä sieltä siis muutakin kun juotavaa haettiin. Oli ihan mahtava päivä ihanien tyttöjen kanssa. / Innostuin shoppailemaan! / Juhannuksena söin ensimmäistä kertaa kampasimpukoita, nam?! Juhannuksena olin Alinan ja Rian kanssa läheisellä uimarannalla syömässä kakkua, koska kaikki muut olivat menneet juhannuksen viettoon mökeilleen. 

6 thoughts on “YEAR 2015 – PART 1/2

 1. Tosi kiva postaus! Itsekin varmaan teen tämän taas tänä (tai ensi, heh) vuonna. Hyvin palautuu samalla mieleen, että mitä sitä on tullutkaan tehtyä! ❤

  Tykkää

 2. Oi vähän kiva, sulla on kyllä menoa riittänyt! 😊Ps. Mun blogissa on meneillään linkitä blogisi -postaus, joten kannattaa käydä kurkkimassa! 😊http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/2015/12/link-your-blog.html

  Tykkää

 3. Tälläset postaukset on mun lemppareita, sun vuosi on näyttänyt kivalta 😊 Mulle vuodesta 2016 on tulossa aika samanlainen kuin sulla, kauhistuttaa jo vähän kaikki ylioppilaskirjotukset ja muutokset, mitä lukion päättäminen tuo tullessaan!!

  Tykkää

 4. Näitä on mun mielestä aina niin kiva tehdä, pääsee just vähän miettimään mitä kaikkea on puuhannutkaan! Tosi mukava kuulla, että tykkäsit tästä 😊

  Tykkää

 5. Hassua, että tässä oikeesti kun tätä tein niin mulla on ollut yllättävän paljon menoa, mutta välillä tuntu, että en oo tehnyt vaikka viikkoon yhtään mitään 😃Mä kävin osallistumassa! 😊

  Tykkää

 6. Ihana kuulla, että tykkäsit Salla :> Lukion päättäminen jännittää kyllä melkosen paljon! Ja tietysti se elämä sen jälkeen 😃

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s