34 thoughts on “LINK YOUR BLOG 2015 

 1. http://jattajenna.blogspot.fi19vee lifestyle blogin kirjoittelija. Blogissa paljon arkea, minuna omana itsenäni ja ohella höpöttelyjä muodista,kauneudesta ja milloin mistäkin. Rennolla fiiliksellä tehdään sitä mitä rakastetaan, se on mun lähtökohta ollut aina, jo yli viiden vuoden blogitaipaleen aikana 😊 Toivottavasti tykkäät!

  Tykkää

 2. http://nooramaijakatariina.blogspot.fi/Moi Janina! Oon 19-vuotias naisenalku Etelä-Pohjanmaalta ja kirjoittelen blogissani enimmäkseen omasta elämästäni. Blogiini kuuluu suurena osana asupostaukset, arkipostaukset, ostospostaukset ja muutamia vähän poikkeavampia postauksia. Olen aloittanut bloggaamisen vasta pari kuukautta sitten eikä lukijoita ole vielä lukijalistaan kertynyt hirveää määrää, mutta olisi ihanaa jos kävisit kurkkaamassa mun blogia ja jos se ei sun lempiblogien listaan pääse niin tuun olemaan silti kiitollinen edes sun käynnistä.Sulla on hyvä blogi, joten jatka samaa rataa 😊

  Tykkää

 3. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/ 20-vuotiaan Seinäjoella asustelevan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää kauneushömppää, syvällisempiä pohdintoja, Potter -fanitusta, piirtämistä, shoppailua, vaatekriisejä, kauneusvinkkejä, elämän kommelluksia, terveellisiä elämäntapoja, huonoa huumoria, kokkailua ja paljon muuta. 😊

  Tykkää

 4. http://inkaintiaani.blogspot.fi/ABOUT MERuudun toiselta puolelta löytyy pian 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s