BEAUTIFY.FI

image

Meikkikuplassa elävä Janina täällä moi! Sain ihan mahti yhteistyömahdollisuuden Beautifyn kanssa. Beautify on nettisivusto josta voit käydä lukemassa muiden käyttäjien kokemuksia ja arvioita kosmetiikkatuotteista, kätevää eikö? Ei tarvitse enää googlailla kymmeniä eri hakusanoja, että saisi jonkun luotettavan arvion löydettyä. Tuolta löytyy ne ja vieläpä suomeksi! Oon ainakin itse kaivannut tämäntapaista sivustoa jo pitkään. 
Haluan myös ihan koko sydämeni pohjasta kehua Beautifyllä työskentelevää ylläpitotiimiä. He olivat valmiita auttamaan paletin valinnassa ja muissa kysymyksissä, vastasivat älyttömän nopeasti, olivat ystävällisiä ja niin mahtavia. Mulle jäi heidän kanssaan kommunikoimisesta vaan hyvä fiilis eikä mulla rehellisesti ole mitään huonoa sanottavaa. Iso kiitos vielä Beautifylle! Mulle tuli joulu hieman aikasemmin tänä vuonna. 

image

image

Sain valita heiltä (disclaimer: Beautifyltä ei ole nettikauppaa!) jonkun mieleisen kosmetiikkatuotteen ja pohdittiin yhdessä heidän kanssaan muutaman vaihtoehdon välillä. theBalmin Nudetude, Too Facedin Chocolate Bar vai saman merkin Semi-Sweet Chocolate Bar. Päädyin valitsemaan Too Facedin Chocolate Barin sen huippusuosion ja arvosteluiden takia. 
Paletin ulkonäkö saa multa täydet pisteet. Paletti on tehty näyttämään suklaalevyltä, joka on mun mielestä tosi hauska idea. Paletti ei sisällä sivellintä, joka on mun mielestä hyvä juttu, koska mulla ne jää ainakin aina käyttämättömiksi. Sisällä paletissa on melko iso peili ja 16 erisävyistä luomiväriä. Vaaleimmat sävyt (White Chocolate ja Champagne Truffle) ovat isompia kuin muut mikä on ihan loistavaa, koska vaaleat sävyt loppuvat aina ensin. Väriskaala on tosi laaja ja multa saa ison plussan siitä ettei paletista löydy perusmustaa. Tuntuu, että kaikissa paleteissa on aina mattamusta. 
Paletin nimi ei ole turhaan Chocolate Bar. Koko paletti tuoksuu suklaalle. Kyllä, suklaalle. Luomiväreissä on aitoa kaakaojauhetta, joka antaa sävyille suklaisen tuoksun. Tekisi mieli maistaa, mutta taitaa luomarit toimia silmämeikissä paremmin!

image

Sain paletin lisäksi niin älyttömän ihanan yllätyksen paketissa. Sain lisää Too Facedin tuotteita… Better Than Sex-ripsiväri, Chocolate Soleil-aurinkopuuteri, Love Flush Blush sävyssä Justify My Love ja Melted Lipstick sävyssä Peony. Ja kaikki nämä on maailman söpöimmissä minikokoissa purkeissa! Tää oli ihan huippu yllätys ja on niin ihana päästä testaamaan muitakin tuotteita Too Facedilta. Taisi löytyä yksi uusi lempimerkki!

image

Tässä muutama mun lemppari paletista (vasemmalta oikealle): Hazelnut – glitterin tummanruskean sävy, Candied Violet – u-p-e-a, glitterinen siniviolettisävy, Cherry Cordial – viininpunaiseen taittava ruskea, joukossa hieman hilettä, Marzipan – pigmenttisin sävy IKINÄ, shamppanjan/helmiäisen  sävyinen kaunokainen, Salted Caramel – huippusävy luomivakoon välisävyksi, Amaretto – hieman palaneen punaisen sävynen, White Chocolate – matta luonnonvalkoinen ja Strawberry Bon Bon – matta vaaleanpunainen. 
Ah mitä comboja näistä syntyy! Tulen tekemään tänne blogin puolelle ihan lähiaikoina meikkitutoriaalin käyttäen tätä kaunokaista. Onko erityisiä toiveita mimmoisen meikkilookin tekisin? Arkeen vai juhlaan sopiva? 
Yleisesti ottaen kaikki sävyt ovat todella pigmenttisiä. Ainoat sävyt joita joutuu kerrostamaan ovat Strawberry Bon Bon (vaaleanpunainen sävy keskellä) ja Gilded Ganache (paletin vasen ylänurkka). Pigmenttisyyden lisäksi monia kiinnostaa varmaan kaikista tärkein: pysyvyys. Luomivärit pysyvät oikein hyvin luomella koko päivän ja ottaen huomioon sen, että en käytä kunnollista luomivärinpohjustusta ellei peiteainetta ja puuteria lasketa.

Kiitos vielä Beautifylle, en voi kiittää heitä tarpeeksi! Paleteista, kun puhutaan niin mikä on teidän lempipalettinne? – J 

4 thoughts on “BEAUTIFY.FI

  1. Ei ole, mutta mitä oon muiden kokemuksia lueskellut niin kaikki on ollut positiivisia! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s