SUEDE SKIRT 

id (12 of 45)id (13 of 45)

Suede skirt LM (lainattu äidiltä) / Knit Gina Tricot / Jacket Gina Tricot / Bag ZARA / Shoes H&M

id (17 of 45)id (14 of 45)

Kuvat: Oona Linna 
Ihan aluksi… take a moment ja kattokaa näiden kuvien laatua, ihan uskomaton! Inspirationin jälkeen mentiin napsimaan asukuvia ja ihana Oona kysyi multa haluanko, että hän ottaa ne kuvat omalla kamerallaan. Hyvä, että suostuin! Oona on tosi lahjakas valokuvaaja ja kannattaa mennä ihastelemaan hänen otoksiaan täältä ja täältä. Samalla varasin hänet mun ylppäreihin kuvaajaksi. Ei voi olla koskaan liian ajoissa, haha! Iso kiitos Oonalle vielä kuvista!
Tänään aamulla heräsin ja olin saanut linkin näihin kuviin, niin mun oli ihan pakko tulla jakamaan nämä! Mitä pidätte mun asusta? Halusin laittaa mielummin hameen kuin housut. Sukkahousuja inhoan, mutta nyt ollaan syksyssä joten vaihtoehtoja ei hirveästi jäänyt jäljelle. Mekko tosin hajosi päivän päätteeksi vessareissulla… yritin laittaa vetoketjua kiinni ja se hajosi siihen… Onneksi oli pitkä ja peittävä takki! Nyt nautin vapaa-aamusta ja meen rauhassa laittautumaan ja suuntaan kouluun vasta yhdeksi… Ihanaa tiistaipäivää kaikille! – J 

12 thoughts on “SUEDE SKIRT 

  1. Wau, tosi hieno asukokonaisuus ja kaunis malli!! Jäänkin seuraamaan blogia, kun itse olen aikalailla tyylitajuton.. :'-D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s