EN VOI OLLA AINOA…

…jonka mielestä on kiusallista mennä autoon parkkipaikalla jos viereisessä autossa on ihminen.
…joka rakastaa raakoja banaaneita!
…joka ei mielellään syö aamupalaa ihan heti aamulla, mutta myöhäinen aamupala tai brunssi innostaa aina.
…joka rakastaa bensan tuoksua ja menee aina mielellään tankkaamaan äidin puolesta auton! 
…joka harvoin kokeilee mitään uutta ravintolassa. Selaan sitä listaa kyllä sen 10 minuuttia pohtien annoksia, mutta tarjoilijan tullessa heitän sieltä tutun ja turvallisen vaihtoehdon.
…jolta pitäisi ottaa puhelin pois bileillan ajaksi. Seuraavana aamuna kuvien ja videoiden läpikäyminen tuottaa välillä suurta myötähäpeää.
image
…joka on ihan älyttömän tarkka ripsistään. Erottelen esimerkiksi alaripset vielä erikseen ripsiharjalla ettei ne jää inhottavan paakkuiseksi (kai mulla on traumat ala-asteen ripsarikokeiluista…)
…joka ajaessa inhoaa rekkoja sekä linja-autoja. Ajan niistä aina niin kaukana kuin mahdollista.
…joka ei ymmärrä ihmisiä jotka ohittavat sut, kun ajat rajotusten mukaan ja sitten, kun he tulevat eteesi, he hidastavat ja kun lähdet ohittamaan heitä niin johan lähtee auto kiihtymään…argh!
…joka innostuu jostain artistista aina yhtäkkiä ja kuluttaa sen biisit viikossa. Tällä hetkellä vuorossa Antti Tuisku ja erityisesti sen eka levy. Apua mitä muistoja lapsuudesta!
…joka käy aina verkkopankissa tsekkaamassa oisko mulle ilmestynyt rahaa.
…joka rahattomana shoppailee verkkokaupoissa ostamatta mitään, mutta kokoaa kaiken haluamansa ostoskoriin ja suunnittelee, että ”sitten kun saan rahaa ostan nämä”, mutta rahan tullessa ryhtyy pihiksi.
image
…joka ei ymmärrä ihmisiä jotka ei tsekkaa puhelimen ilmoituksia heti vaan jättää ne sinne ”hengailemaan”. Itse vihaan sitä punaista appin päällä olevaa ilmoitusjuttua!
…joka rakastaa tuoreen itseruskettavan tuoksua!
…joka ei tajua, että kuinka joku jää tuijottamaan sua niin, että sä itse oot huomannut sen, että sua tuijotetaan ja katsot takaisin ja se sama ihminen jää silti tuijottamaan! (Toivottavasti ymmärsitte…)
…joka repii kaikki ruvet ja näpyt ja nypyt auki. Mulla on kantapäät atm ihan auki, kun oon repiny mun rakkulat auki. Huono tapa!
…jonka mielestä 120cm leveä sänky ei sovellu kahdelle ihmiselle. Saattaa johtua siitä, että nukun hyvin hyvin hyvin leveästi. Mun alle jää kaikki… koira lentää sängystä yöllä ja koipi jos toinenkin levahtaa vierustoverin päälle.
…joka rakastaa ylikaiken tölkki Coca-Colaa. Niin paljon parempaa kuin muovi- tai lasipullo!
Löytyikö paljon samoja juttuja? Haluan tietää löytyikö teiltä samoja, kertokaa ihmeessä! – J

8 thoughts on “EN VOI OLLA AINOA…

 1. Mä ite vihaan bussien ja rekkojen ohittamista, varsinkin motarilla.. Ja sit kun semmonen tulee vastaan toisella kaistalla ni saan aina kylmiä väreitä ja pelkään aina että se isompi ajoneuvo ajaakin päin 😟

  Tykkää

 2. Haha tuo ravintolajuttu on niin totta! Aina päätän muka kokeilla jotakin uutta ja silti lautaselle päätyy sama annos kuin edellisenä 5 vuotena… 😃

  Tykkää

 3. Voin samaistua niin täysillä varsinkin tuohon autoon menemiseen parkkipaikalla ja pelkään ja vihaan myös rekkoja liikenteessä!!! Meinaan aina pissata housuun, jos nään, että rekka lähtee ohittamaan toista autoa…kauhulla odotan, millon koko auto kaatuu tai ajaa jotain päin 😃 Ja joo, toi näppyjen ja "finnien" aukirepiminen/nyppiminen on valitettavasti liiankin tuttua……essi-bltn.blogspot.fi

  Tykkää

 4. Pitäisi vaan uskaltaa ottaa jotain uutta, mutta aina, kun rohkenen kokeilemaan jotain uutta niin mun annos on ihan kamala! 😃

  Tykkää

 5. Haha ihana, että löyty näinkin monta yhteistä juttua! 😃 siinä vaan tulee maailman kiusallisin katsekontakti sen autossa olevan ihmisen kanssa…

  Tykkää

 6. Tuli mieleen, että oletko mahdollisesti tekemässä siitä kamerasta jotakin esittelypostausta jonka ostit vähän aikaa sitten? Olen luultavammin itse myös hankkimassa kyseisen kameran ja olisi kiva lukea siitä kokemuksia 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s