FROM MADRID WITH LOVE 

naked

Urban Decayn Naked 3-paletti on vihdoin mun! Kävin ihastelemassa tätä Helsingin Sokoksella, mutta rahatilanteen takia en pystynyt kotiuttamaan tätä ihanuutta vielä. Äiti lähti Madridiin viikonlopuksi ja laitto tekstiviestin, että se on Sephorassa ja mulla on 15 minuuttia aikaa sanoa mitä haluan. Paniikki. Annoin pari vaihtoehtoa ja tämähän sieltä tuli. 
Oon nyt ihan hurahtanut pinkkiin sävyihin ja toi paletti on ihan täydellinen mun tarpeisiin. Aluksi haaveilin Naked 2-paletista, mutta mulla on Viva la Divan halppiskopio siitä, joten koin, että haluan ehkä jotain muuta. Koen, että vaaleanpunaiset ja vaaleanruskeat sävyt sopii mun vihreille silmille ja vaaleelle ja keltapohjaselle iholle paremmin kuin hyvin. Ja hei… toi ruusunkultainen pakkaus, oih…
Tykkään, kun paletista löytyy sekä mattaisia sävyjä sekä hohtavia että glitterisiä sävyjä. Noi mattasävyt on ihan loistavia tohon luomivakoon ja glitteriset sopivat liikkuvalle luomelle ja silmän sisänurkkaan. Nään jo monta eri silmämeikkiä mitä tolla voi luoda. Tossa paletissa ei ole varmaan yhtäkään sävyä josta en pitäisi. 

naked1

Paletin mukana tuli kaksipäinen sivellin, jonka en usko tulevan kovaan käyttöön, mutta kokeilen ainakin. Mukana tuli myös 4 näytettä Urban Decayn pohjustusaineista: Original, Sin, Eden ja Anti-Aging. Innolla kokeilen noita kaikkia ja katon mikä niistä on mulle se paras ja käyn varmaan ostamassa sen Sokokselta! On kyllä tosi kiva, että Suomeen aletaan tuomaan näitä ulkomailla suosittua merkkejä ja vielä edulliseen hintaan eli Sokoksenkaan UD:n tuotteisiin ei ole lisätty sitä ”Suomen omaa hintaa” eli tuotteet on samanhintasia kuin ulkomailla! 
Kiinnostaisiko teitä joku tutoriaali tästä tai vaikka swatchauksia luomiväreistä? Kertokaa ihmeessä! – J

PS. Huomio kaikille pääkaupunkiseudulla asuville! Meen tulevana sunnuntaina 4.10 myymään mun vaatteita jne. Myyrmäen urheiluhallin kirpparille! Vaatteet kokoa XS-M, kengät 37-39. Nähdään siellä!

4 thoughts on “FROM MADRID WITH LOVE 

  1. oih ❤ itellä kans toi vivalavidan kopio paletti naked kakkosesta, mutta en vielä raaskis ostaa tota aitoa ainakaan vielä :s tolla sun meikkivideolla suihkautit macin setting sprayta siveltimeen ennen kuin levitit luomiväriä- auttaako se noiden ns. huonompi pigmenttisien luomivärien pysymiseen? 😊

    Tykkää

  2. Oi ootko sä tykännyt siitä? 😊 ja laitoin sitä Fix+, koska glitteriset luomivärit tarttuu vähän huonommin ja varisee päivän mittaan niin toi auttaa siihen. Auttaa myös varmasti huonompiikin luomareihin 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s