OBSESSED WITH MARBLE

marblessed1

Mä oon ihan rakastunut marmorikuviointiin. Haluun mun tulevaisuuden kotiin ehdottomasti marmoripintaset keittiötasot, aah… Mulla on jo entuudestaan marmorikuvioiset iPhonekuoret jotka on mun ihan lempparit ja kaipailin vähän samaa kuosia mun Macbookille, joka jostain syystä on aina melkeen likanen ja kaikki likaset sormenjäljet vaan loistaa. 
Kun sain mahdollisuuden saada mun läppärille matchaavat kuoret norjalaiselta Marblessediltä niin tottakai mä suostuin! En ollut aikasemmin kuullut Marblessed-verkkokaupasta, josta saa pelkästään marmorikuvioisia kuoria ja tarroja (nykyään tosin taitaa saada seeprakuvioisiakin!). 
Sain siis ison tarran tohon Macbookille ja se oli niin älyttömän helppo asentaa siihen. Tämmönen rähmäkäpälä, jolta aina epäonnistuu kirjojen päällystäminen onnistu jo hei toisella kerralla saamaan ton paikoilleen ilman ilmakuplia! Eikö ookkin nätti…

marblessed2

Tuolta saa siis tilattua kaikenkokoisille Macbookeille ja eri malleille noita tarrakuoria. Oon niin rakastunut näihin. Normi Macbookin kansi näyttää nyt kyllä omasta mielestäni tylsältä verrattuna noihin. Mitä mieltä te ootte näistä tarrakuorista ja ylipäätänsä marmorikuviosta? – J 

8 thoughts on “OBSESSED WITH MARBLE

  1. Näyttää tosi kivalta ja täällä on toinen joka rakastaa marmoria 😊http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

    Tykkää

  2. Täällä kans marmorifani 😉 Mulla oli toi sama kuori yhdessä vaiheessa Macbookissa ja nyt puolestaan puhelinta on koristanut jo useamman kuukauden ajan marmorikuosi :>

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s