MEIKKIVIDEO

Iiiiiiiik… olipas outoa ja samaan aikaan yllättävän kivaa kuvata tää video. Latasin tosiaan Kylien appin, jossa oli hänen meikkivideonsa ja tykästyin ihan älyttömästi siihen meikkiin joten päätin testata sitä lookkia pari kertaa ja kuvata sen videolle. Kertokaa siis ihmeessä mielipiteitä/kommentteja/parannusehdotuksia jne. ja tietysti, että haluatteko nähdä lisää videoita ja jos haluatte niin minkälaisia videoita ois kaikista kivoin nähdä? – J 

16 thoughts on “MEIKKIVIDEO

 1. Vautsi, näyttää hyvältä! Ja tee ihmeessä lisää videoita, mäkin jotenkin innostuin videoiden tekemisestä mutta ideat on kyllä tosiaan vähissä ;D

  Tykkää

 2. Kiva video!:-) Pakko kysyä että mistä oot ton hoola bonzerin tilannut? Itellä ollut nimittäin vähän vaikeuksia löytää sitä mistään nettisivulta, ainakaan mistään luotettavalta :s…

  Tykkää

 3. Kiva, että pidit! 😊 ja oon ostanut sen Lontoosta, mutta luulisin, että Feeluniquelta löytyisi? Se on ainakin kuuleman mukaan luotettava! Ja taisi jostain Zalandolta jne saada 😊 toivottavasti löytyy!

  Tykkää

 4. Ihana video ja meikki onnistu sika hyvin ! *_* vähän jäi tossa alotuksessa häiritsee se että näytti olevan ns. matkittu Shani Grimmondilta 😃

  Tykkää

 5. Kiitos paljon! 😊 no musiikki on ainakin sama, kun Shanilla, mutta mun mielestä muuten aika basic videon alotus jossa näytetään meikkiä :>

  Tykkää

 6. en jaksa yleensä kattella meikkivideoita mut tää oli tosi kivasti tehty musta! oot tosi luonnollisesti ja rennosti ja selität hyvin noi jutut ja tolleen omalla tavallas ns. 😃 muutenkin sulla on ihana blogi! 😊

  Tykkää

 7. Voi ihana kuulla! Mun mielestä videosta paistaa niin helposti läpi jos on kiusallinen olo tai esittää jotain muuta, kun on ilman kameraa naaman edessä. Tosi kiva kuulla, että musta välitty tommonen kuva! Kiitos paljon :>

  Tykkää

 8. En ikinäikinä kato videoita (blogeista, youtubesta tai mistään) mut jostain syystä katoin tän kokonaan 😃 Oot jotenkin tosi sympaattinen ja sellanen aito, ihan ku ois joku kaveri tossa vaan jutellut 😊 Tee ihmeessä lisää videoita, tän perusteella katsoisin kyllä varmaan seuraavatkin 😊

  Tykkää

 9. Voi apua miten ihana päivän piristys! Kiitos 😊Tosi kiva kuulla näinkin positiivista palautetta teiltä videoista! Lisää videoita tulossa 😋

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s