@ HAUKILAHDEN RANTA

P9130235

Tänään kävin treffaamassa kaveria sushin ja chillailun merkeissä. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, kun ei oltu nähtykkään viimeksi kun tulin sanomaan heipat jäähallille. Käytiin susheilla Hanko Sushissa ja otettiin donitsit mukaan ja ajettiin Haukilahden rantaan istuskelemaan ja kuvailemaan. Oli ihan kesäfiilis vaikka oli hieman kylmä tuulen puhaltaessa. 
Tykkään ihan älyttömästi Haukilahden rannan alueesta ja erityisesti niistä taloista joita tossa rannalla on. Ois niin ihana asua meren rannalla, että vois joka aamu herätä niin kauniiseen näkyyn ja käydä lenkkeilemässä meren rannalla raikkaassa ilmassa. Täällä päin ei hirveesti noita lenkkipolkuja löydy…

P9130255P9130292

Housut Lindex  Neule GinaTricot  Laukku GinaTricot  Kengät Converse
Mulla oli päällä tosi rento asu, jossa oli mukava olla. Luotin taas vaihteeks mustaan. Ei mikään kummonen, mutta kelpasi tänään! Noi housut on juurtunut mun jalkaan enkä halua laittaa enää farkkuja. Metsästin noita koko kesän, mutta missään ei tullut vastaan ja luovutin jo etsinnän suhteen. Yks päivä kuitenkin päätin, että nyt etin nää housut ja kävin kaikki nettikaupat läpi ja bongasin nämä Lindexin sivuilta ja menin heti seuraavana päivänä Lindexiin ja siellä oli vaan kyllä S kokoa, mutta mahtui silti! Hip hurraa!

P9130229
P9130328

Ensi viikolla pääsen spurttaamaan vikat puristukset englannin osalta ja keskiviikkona koittaa itse kirjallinen koe. Sen jälkeen hieman yli viikko pitäis jaksaa lukea terveystietoa, joka ei nappaa sitten yhtään… Vinkkejä? Taidan muuttaa ainakin tuleviksi päiviksi kirjastoon pänttäämään enkkua, että saan oikeesti hyvän arvosanan. Keskityn lähinnä enää kielioppiin, teemasanoihin ja kirjotelmaa varten saatan lukea pari juttua yhdeltä sivustolta ja opiskella synonyymejä jne. 
Hassua, että mua ei oo stressanut kirjotukset yhtään. En tiedä onko normaalia vai ei, ylioppilaskirjotukset kuitenkin kyseessä. Mua ei oikeestaan koskaan oo stressanu englannin kokeissa, kun se on niin vahva ja helppo aine (koputan puuta), mutta sitten taas matikan kokeessa oon ihan hädässä. 
Oon lukenut netistä kauheesti vinkkejä ylppäreihin ja aion kyllä yhden niistä käyttää tulevana keskiviikkona. Oon aina ihan hirvee hätähousu koetilanteissa ja haluun lähteä mahdollisimman nopeesti pois, mutta nyt aion tehdä ihan rauhassa kaiken, suunnitella kirjotelman, tehdä ekan version siitä ja sitten vielä kirjoittaa puhtaaksi. Aion tarkistaa myös huolella kaikki tehtävät! Saa nähdä miten menee ja mimmosen kokeen YTL on täksi syksyksi meille tehnyt… 
Nyt taidan viimeistellä mun huomisen äikän jutun ja pakata koululaukun ja voisin jopa mennä saunaan kuorimaan tän hirveen pinttyneen itseruskettavan mun iholta pois! Oon käsistä ja jaloista aivan läikikäs. Mua alkaa aina laiskottamaan sen jälkeen, kun oon vetässyt itseruskettavan iholle ja annan sen vaan olla jopa viikon. Nytkin tää taitaa olla viikon vanha rusketus, oopsie… Niin! Ja mitä mieltä asusta? Eihän aina tarvi olla ihan vimpan päälle? – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s