BH COSMETICS

image

Tilasin kesän alussa kummitädilleni Amerikkaan pari kosmetiikkatuotetta, jotka hän toi sitten Suomeen. Löysin sattumalta Youtuben kautta BH Cosmetics-sivuston, jossa myydään ihan naurettavan halpoja kosmetiikkatuotteita. Tilasin luomivärinpaletin, jossa on neutraalien sävyjen lisäksi värikkäitä yksilöitä. Paletissa on myös hyvin kimaltelevia sävyjä 4. 
Luomiväripaletin lisäksi otettiin äidin kanssa kimppaan tommonen huulipunasetti, jossa on siis 28 eri huulipunasävyä. Mulle tuli ainakin ihan ekana mieleen lapsuudesta tutut samantapaiset paletit joiden huulipunista ei tullut mitään pigmenttiä, mutta kun testasin näitä ekan kerran olin ihan myyty. Punien pigmenttisyys on melkein samaa tasoa kuin MAC:in huulipunat. Ja hintaa tällä paletilla oli siis 10 dollaria. Toi on tosi kätevä jos ei oikein tiedä mikä sävy itselle sopii tai ei uskalla ostaa turhaan sävyä jos se ei olisikaan sopiva. Paletin avulla pääsin testaamaan viininpunaista huulipunaa ja rakastuin! Syksyä odotellessa. 

image

Carli Bybel on aiemmin kehunut BH Cosmeticsin luomivärejä eikä hän kyllä niitä turhaan kehuskele. Swatchasin muutamia sävyjä käteeni ja luomivärit on yllättävän pigmenttisiä siihen nähden, että paletti maksoi 8 dollaria. 

image

Tilattiin vielä äipälle sivellinsetti josta mä nappasin pari sivellintä itselleni. Laatu näissäkin on ollut todella hyvä. BH Cosmeticsilla myydään paljon erilaisia sivellinsettejä ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin!
Tää saattoi vaikuttaa tai kuulostaa sponsoroidulta, mutta eipä ole! Päätin vaan jakaa teille tän sivuston, koska hei… puoli-ilmaiset meikit kelpaa varmaan kaikille. Ainut huono puoli nettisivustolla on melkoisen kalliit postituskulut, mutta suosittelen jakamaan ne vaikka kaverin kanssa jos molemmat haluaa tilata jotain! 

6 thoughts on “BH COSMETICS

  1. Voisitko tehä postauksen noista siveltimien käytöstä siis ihan perusasioista alkaen(huulet,silmät,iho)? Oon ihan toivoton noiden kaa vaikka muutamia omistankin..:) vinkit ja apu ois niin tarpeen!

    Tykkää

  2. Hei! Onko toi BH Cosmetics ihan turvallinen nettikauppa,kun mietityttää vähän. Kun tilasit tuliko tavarat perille asti? Voiko BH:sta tilata Suomeenkin?

    Tykkää

  3. On turvallinen! Voi tilata Suomeen ja nämä tilasin kavereiden kautta Amerikasta Suomeen, mutta muutama kaveri tilannut tuolta niin he ovat kyllä saaneet tilauksen ihan turvallisesti kotiin 😊Nykyään myös Beautybay:ssä myydään bhcosmeticsia, jos mietityttää Amerikasta asti tilaaminen 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s