BLOGI-ILTA @ VILA KOSKIKESKUS

P9020044

Hellou! Pääsin eilen viettämään bloggaajailtaa Tampereella Koskikeskuksen Vilassa. Meitä oli koossa blogiporukka ja päästiin tutustumaan Vilan syysmallistoon ja muihin vaatteisiin. Mua jännitti aluksi ihan kauheesti, kun en tuntenut entuudestaan ketään. Toki oon seuraillut muutamien tyttöjen blogeja! Mun jännitys osottui kuitenkin ihan turhaksi ja meillä oli tosi kiva ilta ja tutustuin tosi ihaniin ihmisiin!

P9020035

Marianne ja minä myyjän stailaamana. Aluksi, kun näin ton ison karvatakin olin vähän ”öö apua?!”-fiiliksellä, mutta, kun vetäsin takin noiden vaatteiden päälle niin se näytti yllättävän kivalta! Ostin asussa olleet nahkapöksyt. Ne taisivat ollakkin kaikista suosituin tuote bloggaajien kesken. Ne on ihan älyttömän mukavat ja harvemmin mä löydän edes sopivia housuja mun pituuden (oikeastaan lyhyyden) vuoksi.

P9020039P9020021

Eniten mua kiinnosti Vilassa harmaat sävyt. Mulle vaan tuli joku harmaaviba, haha! Tykkäsin kanssa tosi paljon, kun myynnissä oli tosi paljon neutraaleja sävyjä, koska mä en oikeestaan välitä kirkkaista väreistä enää vaatetuksessa. Toki on poikkeuksia!

P9020040

Tän illan kokosi yhteen ihana Jenica, kiitos ihan älyttömästi kutsusta ja illasta! Tämmönen oli ideana tosi kiva. Pääsi tutustumaan tyyppeihin joilla on heti jotain yhteistä sun kanssa: bloggaaminen. Heiluttiin siellä kaikki kamerat kädessä ja piti aina vähän väistellä ettei joudu jonkun kuvan taustalle.
Tässä postauksessa kaikki kuvat on otettu mun uudella Olympus Pen E-PL7:lla! Mä niin rakastan tota pientä ihanuutta. Postausta kamerasta tulossa pian! – J 

9 thoughts on “BLOGI-ILTA @ VILA KOSKIKESKUS

  1. oikeelta vasemmalle tuossa kuvassa kuka on eka oikeella ja toi punalaukkunen?voitko linkata blogit?:)

    Tykkää

  2. Öö apua en tiiä että lähtikö mun kommentti jo kerran! 😃 Mutta tosiaan ihanan näkönen ilta teillä ollut ja vitsit nyt varsinkin harmittaa etten päässykkää tulemaan :<

    Tykkää

  3. Ei oo ainakaan näkynyt! 😃 voi harmi, kun et päässyt tulemaan :/ ois ollu niin kiva nähä! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s