KAUNEUSKEIDAS NEITI-IHMINEN

IMG_8467

Sain ihan mahtavan yhteistyömahdollisuuden, kun Tarjan sisko Terhi avasi Kauneuskeidas Neiti-Ihmisen (click!). Terhi on opiskellut SKY-opistossa ja valmistui sieltä keväällä 2015. Kauneuskeidas on ihanalla alueella Arabiassa. Tilat oli tosi hienot ja siistit! Kauneuskeidas Neiti-Ihminen sijaitsee osoitteessa Koreankatu 4 ja sinne voi varata aikoja numerosta 040 3504704. Hinnat on mun mielestä tosi edullisia verrattuina joihinkin muihin kauneuspaikkoihin.  Hinnastot löytyvät Neiti-Ihmisen Facebook-sivuilta, joihin pääsee klikkaamalla ylläolevasta linkistä! Sinne siis tutkimaan ja tykkäämään! 😉 IMG_8487

IMG_8432

Mä sain valita mieleisen hoidon ja valitsin timanttihionnan kasvoille. Mulla on ollut nuorempana aknea koko kasvoissa, joka jätti kasvoihin arpia ja vieläkin hieman epäpuhtauksia, joten kiinnostuin tästä heti. Terhin sanoin: ”Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jotka nostavat alipaineen avulla ihoa hiontapäätä vasten ja näin saavat aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Timanttihionta on erittäin monipuolinen laitehoito, jolla voidaan hoitaa myös vartalon ihoa. Timanttihionta soveltuu: samealle/paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin, ikääntyvälle iholle ja kirkastushoitona kaikille ihotyypeille. Timanttihionta on kaikista tehokkain jos sitä tehdään sarjahoitoina. Esim. aknearpiin/arpiin 8-12 kertaa 4 päivän välein tai kerran kuussa jatkuvana käsittelynä. 

Hoidon jälkeen oon vältellyt pari päivää UV-valoa, saunaa ja hikoilua. Ihoa on täytynyt myös kosteuttaa entistä enemmän.Untitled
Vasemman puoleisessa kuvassa näkyy timanttihiontalaite. Kyseinen hoito ei sattunut yhtään, se tuntui pieneltä imulta kasvoissa. Vähän kuin joku olisi imuroinut sun kasvoja! Huomasin jo seuraavana päivänä, että mun arvet olivat hieman haalentuneet ja punoitusta ei ollut. Iho oli myös ihan älyttömän pehmeä!
IMG_8457
Hoidon jälkeen mun kasvoille laitettiin naamio ja ostin myös kotiin mukaan naamion. Terhi suositteli mulle kosteuttavaa vadelmakeramidinaamiota. Kosteuttava Vadelmanaamio on täynnä upeita kosteuttavia ja ihoa hoitavia vaikuttavia aineita: keramidit, vadelma-, kurkku- ja kaurauute, aloe vera, glyseriini, tupasvilla. Naamiossa on runsaasti C-vitamiinia sisältävää mustaherukan siemenöljyä. Itseasiassa kirjoittelen tätä postausta tämä naamio kasvoilla!  Naamion pitää antaa vaikuttaa noin 15 minuuttia ja sen jälkeen sen voi pyyhkäistä kasvovedellä kostutetulla vanulapulla pois, ei siis tarvitse pestä kasvoja ellei halua!IMG_8497

Yonkan lisäksi Terhiltä löytyy Ekopharma. Ekopharma on Kauneuskeidas Neiti-Ihmisen toinen tuotesarja kasvoille ja vartalolle. Se on kotimainen, ekologinen luonnonkosmetiikkasarja ja tuotteet valmistetaan Suomalaista luomumarjoista. Kasvoille löytyy: Anti-Akne sarjan tuotteet, Couperosa -ja herkän ihon mustaherukka linjan tuotteet, kosteuttava Vadelma linjan tuotteet ja Anti-Age tyrni linjan tuotteet.

Suosittelen Kauneuskeidas Neiti-Ihmistä koko sydämeni pohjasta ja erityisesti timanttihiontaa kasvoille! Ajattelin varata toisen hionnan tämän kuun lopulle. Sain teille myös alennuskoodin, jolla saa -20% kaikista hoidoista, mainitkaa sana Unelma Säleikkö! Koodi on voimassa heinäkuun loppuun asti! – J 

4 thoughts on “KAUNEUSKEIDAS NEITI-IHMINEN

  1. voitko tehdä videon tai kuvasarjan jossa näytät miten meikkaat kulmakarvas?:) ig kuvissa sulla on ihanat kulmat

    Tykkää

  2. voitko tehdä uudelleen postauksen jossa on sun lempi biisejä tällä hetkellä? ja onks sulla spotify soittolistaa? jos on nii voitko linkata sen ja päivitätkö sitä säännöllisesti?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s