ANASTASIA BEVERLY HILLS

IMG_8313

Yli kuuden kuukauden odotuksen jälkeen pääsin tekemään tilauksen Anastasia Beverly Hillsille. Siis mikä säätö yhdestä varjostuspaletista voi syntyäkkään… mun piti alunperin hommata tää paletti joululahjaksi, mutta tuli pari muuttujaa. Yhdessä vaiheessa se oli alennuksessa Bangerheadilla, mutta huomasin liian myöhään ja hups, se olikin loppuunmyyty. 
Päätettiin tehdä tilaus ihan vaan ABH:ltä, koska hintaero oli myöskin huomattava. Suomessa ja Suomen nettikaupoissa paletti on 62 euroa, ABH:lla se on 40 dollaria. Suomeen tilattaessa tulee 17,95 dollarin postikulut. Tilattiin mulle varjostuspaletti eli Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Tän paletin jälkeen varjostuspaletteja on tullut kuin sieniä sateella. Paletin lisäksi tilattiin Brow Wiz, joka on ihan perus kulmakynä. 

IMG_8339

Contour Kitistä (40 dollaria) oon tykännyt tosi paljon. Valitsemani on Light to Medium. Siinä on 6 eri sävyä – 3 varjostukseen (Java, Fawn, Havana), 3 korostukseen (Sand, Vanilla, Banana). Käytän enimmäkseen sävyjä Fawn, Banana ja Vanilla. Fawn on ihan huippu sävy varjostukseen, se ei ole liian oranssi eikä hohtava väri. Sitä voisi kuvailla ehkä hieman harmahtavaksi ruskeaksi. Banana on taas peitevärien paras ystävä. Kaikki peiteaineet mitä mulla on, on aikalailla keltapohjaisia ja Banana on loistava ”setting powder” eli se ns. asettaa peiteaineen paikalleen. Vanillaa käytän joskus Bananan kanssa sekotuksena. Kaikkien puutereiden koostumus on tosi pehmeä ja ehkä hieman silkkinen.

IMG_8346

Sitten kulmien pariin! Tämäkin on yksi kuuluisimmista ABH:n tuotteista – Brow Wiz sävyssä Taupe (21 dollaria). Taupe on ihan loistava mulle, koska omaan niin vaalean hiusvärin. Taupe on aika harmaansävyinen, joka sopii vaaleille hiuksille ja varsinkin, kun mulla on tyvessä vähän samaa sävyä kuin Taupe. 
Käytin tosi pitkään H&M Nudies-palettia kulmien tekoon, mutta tämän jälkeen tuskin palaan puuterimaisiin kulmaväreihin. Luulin ennen, että kulmakynällä ei saa luonnollisen näköisiä kulmakarvoja, mutta tällä tulee tosi luonnollista jälkeä!

IMG_8358

Ja last but not least… Liquid Lipstick sävyssä Pure Hollywood (20 dollaria). En ole vielä päässyt testaamaan tätä, joten en osaa kertoa kyseisestä tuotteesta vielä mitään. Mutta tätäkin oon kuolannut varmaan puoli vuotta… Pure Hollywood oli tosi pitkään loppuunmyyty ja oli myös silloin, kun tilasin Contour Kitin ja Brow Wizin. Tuon tilauksen jälkeen kului viikko, kun näin ABH:n Instagramissa kuvan, jossa mainostettiin, että monet pitkään loppuunmyydyt huulipunat ovat nyt saatavilla ja kiiruhdin äkkiä ABH:n nettikauppaan ja siellä se oli. Soitin äkkiä äidille, että mitä tehdään ja päädyttiin molemmat tilaamaan mieleiset sävyt.
Kului kuitenkin noin 2 viikkoa eikä huulipunia näkynyt missään ja sitten sain sähköpostiviestin, jossa kerrottiin, että äidille tilattu sävy Lovely oli kerennyt jo loppua vaikka me se tilattiin. He olivat kovin pahoillaan ja palauttivat tietysti huulipunasta maksetut rahat. Sitten kului viikko ja oma huulipunani oli turvallisesti kotona! Tähänkin tuli se 17,95 dollarin toimituskulut, mutta sain eilen sähköpostin, jossa he ilmoittivat, että palauttavat myös toimituskulujen hinnan takaisin tilille. 
Voin siis lämpimästi suositella tilaamaan heiltä ja annan ison plussan heille hyvästä asiakaspalvelusta! 18 dollarin toimitusmaksu ei kyllä ole hirveän suuri, kun vertaa näiden tuotteiden hintoja Suomessa ja tilauksenhan voi tehdä jonkun kaverin kanssa kimpassa niin toimituskulut puolittuvat! Tilaukseni eivät joutuneet tulliin eikä niistä tullut mitään lisämaksuja eli on turvallista tilata. Toivottavasti tästä on apua jollekkin, jos pohdit tilaamista Anastasialta! – J 

7 thoughts on “ANASTASIA BEVERLY HILLS

  1. Ah sait mussakin herätettyä halun tilata tuolta. ♥ Oon miettiny jo tosi kauan mm. ton lipstickin tilaamista, ihana sävy!

    Tykkää

  2. Hei! Löysin blogisi kyseisen huulipunan haulla! Haluisinkin tietää, että miten huulipuna on toiminut ja onko tilaamisen arvoinen? Itse pidän huulipunista erityisen paljon ja olen miettinyt tilaamista suoraan Anastasia Beverly Hills:n sivuilta, kun suomesta ei näitä saa mistään, mikä on todella sääli 😟 Mietin juuri tuotteen pysyvyyttä huulilla ja kuivattaako minkä verran huulia? Kiitos jos vastaisit näihin kysymyksiini. 😊 P.S. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta!

    Tykkää

  3. Moikka! Rehellisesti en oo kauheesti käyttänyt tota vaikka tykkäänkin siitä, outoa! 😃 on kyllä tilaamisen arvoinen ja oon miettinyt muiden sävyjen tilaamista. Kiitos paljon ja mukavaa joulun aikaa! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s