NEW BEAUTY PRODUCTS FOR SUMMER

IMG_8265

Kesän tullessa tykkään hankkia uusia ja erilaisia kauneudenhoitotuotteita. Kesällä ei tarvitakkaan niin kosteuttavia rasvoja ja hiustenhoitotuotteita kuin talvella. Tangle Teezer on varmasti kaikille tuttu juttu. He ovat tuoneet markkinoille uuden harjan, Tangle Teezer Blow-Styling Hairbrush. Harjaa on kahta erilaista: Half Paddle ja Full Paddle. Half Padle sopii lyhyille ja keskipitkille hiuksille, kun taas Full Paddle sopii pitkille hiuksille. Harjassa on varsi toisin kuin normi Tangle Teezereissä. Harjakset ovat myöskin paljon kovemmat eivätkä taivu. Harjaa käytetään föönin kanssa ja miksei ilmankin.  Harja auttaa myös hiuksia kuivumaan nopeammin. Nyt, kun oon leikannut hiukseni lyhyemmäksi on mulla ollut ongelmana saada volyymia hiuksiin ja tän harjan avulla sitä saa helposti. Hiuksista tulee kiiltävät ja tuuhean näköiset. 
Toinen tuote mitä oon jo pitkään halunnut testata on EOS-huulirasvat. Halusin jonkun raikkaan ja kesäisen tuoksun ja valitsin EOS Pomegranate and rasberry-huulirasvan. Purkki on niin älyttömän söpö ja ihanan värinen. Äitin kanssa vähän naureskeltiin, kun toi rasva näyttää niin hassulle. 

IMG_8269

Tuotteet sain Beauty Pop Upilta, joka on juuri avattu suomalainen verkkokauppa, joka myy mm. Tangle Teezeriä, Beauty Blenderiä ja EOS-huulirasvoja. Sivustolla myydään esimerkiksi Beauty Blenderiltä sellaisia tuotteita joita ei voi ostaa muualta Suomessa. Jos kiinnostuitte tuotteista niin teillä on mahdollisuus saada -30% alennus koodilla JANINAAURORA kaikista tuotteista tän kuun loppuun saakka. Itseäni jäi ainakin kiinnostamaan Beauty Blenderin uudet siveltimet! Xx – J 

4 thoughts on “NEW BEAUTY PRODUCTS FOR SUMMER

  1. Oi, vähänkö kiva kuulla tällaisesta uudesta verkkokaupasta! 😊 Nopealla vilkaisulla heidän tarjontansa vaikuttaa kyllä tosi hyvältä! ❤

    Tykkää

  2. Mäkin yllätyin positiivisesti :> Musta on niin huippua, että Suomeen alkaa pikku hiljaa rantautumaan näitä tuotteita!

    Tykkää

  3. En oikein osaa vielä sanoa… kylhän ne ihan perus hyvin kosteuttaa, mutta kyllä toi hinta on aika korkea huulirasvalle 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s