TOP 4 

Yhh… mulla on ollut niin huono inspis tän blogin suhteen viimesen kuukauden ajan etten oo tänne hirveesti kirjotellut. Nyt kuitenkin vihdoin on kesäloma ja pääsee postailemaan ihan millon haluaa ilman murheita koulujutuista (paitsi syksyn ylppäreihin luku!). On jo tiedossa pari kivaa juttua kesälle josta tuun taatusti kirjottamaan tänne. Tänä kesänä tulee muutenkin tapahtumaan niin paljon kaikkea… omat ja kavereiden 18-vuotissynttärit, ajokortin saaminen, edelleen ne ylppärit joihin pitää lukea ja pääsen jo ensi viikolla reissaamaan Viroon kavereiden kanssa!
Mutta nyt postauksen aiheeseen eli teidän Instagram-postaukseen linkittämien käyttäjien läpikäynti! Valitsin joukosta 4 mun omaa silmää miellyttävää käyttäjää vaikka joukossa olisi toki ollut enemmänkin ihania käyttäjätilejä. 

IMG_2562

@VENLAMARI

IMG_2559

@ALEKSIINAAAIMG_2561
@VIIVIRIIIMG_2560
@LINNEAMARIAAMANDA

Kiinnitin näissä feedeissä tosi paljon huomiota kirkkaisiin, laadukkaisiin, selkeisiin ja värikkäisiin kuviin joita oli kiva katsoa. Mä niin tykkään tutkiskella muiden Instagrameja joten näiden läpikäyminen oli oikein mielekästä! Kiitos vielä kaikille jotka linkkasivat käyttäjätilinsä 🙂 – J 

One thought on “TOP 4 

  1. Eikä, ihana kuulla et mun kuvat miellyttää 😊 Kiitos paljon, tää olikin ihan eka kerta päästä tälläseen suosikitpostaukseen!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s