HURRAW HURRAW 

IMG_8202

En oo oikein koskaan tykännyt käyttää huulirasvoja. Käytän niitä yleensä vaan sillon, kun mun huulet on tosi kuivat ja huutaa rasvan perään. En oo myöskään koskaan löytänyt semmosta oikeasti kosteuttavaa huulirasvaa. En oikein tajunnut Baby Lips-hehkutusta, koska eihän ne tee huulille oikeastaan yhtään mitään… Oon siis tosi skeptinen huulirasvojen suhteen ja lähdin näiden huulirasvojen testaamiseen vähän ”joopa joo”-asenteella. Yllätyin kuinka väärässä olinkaan… 😉

IMG_8196

Aika moni teistä on varmaan törmännyt Hurraw-huulirasvoihin jos ette niin Hurrawit ovat ”täysin luonnollisia ja vegaanisia. Villinä kasvaneista raaka­aineista, tehty käsin pienissä erissä, gluteenittomia, säilöntäaineettomia, kylmäpuristetuista luomuöljyistä valmistettuja, ja kaikki värit ja maut ovat täysin luonnollisia.” Ja huomaa kyllä eron muihin huulirasvoihin heti, kun laittaa tuotetta huulille. Huulirasva ei ole tahmainen eikä myöskään tuo turhaa kiiltoa huulille .  Ja unohtamattakaan sitä kosteutusta! Nää hoitaa huulien kosteutuksen niin älyttömän hyvin, että olin aamulla tosi yllättynyt, kun kokeilin mun huulia ja ne oli niin pehmeät, kun olin rasvannut ne ennen nukkumaanmenoa Hurrawilla. Lyhyesti sanottuna: paras huulirasva ikinä! Jee finally found it.IMG_8199
Hurraweja on 22 erilaista makua ja valinnan vaikeus kyllä iski näitä valitessa, mutta päädyin Moon Balmiin (musta), joka kosteuttaa huulia yöllä, Mint Lip Balm (vihreä), joka on niin raikas! Earl Grey  Lip Balm (sininen) mun oli aivan pakko testata ja viimeiseksi Kapha Lip Balm (pinkki/oranssi), joka tuoksuu vähän Coca-Colalle vaikka sen ainesosissa on mm. eucalyptus, inkivääri ja greippi.
Hurraweita saa ainakin Sokoksista, Suomen Luonnonkosmetiikan Tukusta ja nykyään Hurrawilla on oma suomenkielinen verkkokauppa Hurraw.fi! Eli sieltäkin voi ostaa mieleisensä rasvat. Mun mielestä nää vie Carmexit, Baby Lipsit ja Blistexit aivan 6-0 eli voin suositella näitä koko sydämeni pohjasta. – J

HUOM! Pahoittelen, että tässä on kaksi yhteistyöpostausta peräkkäin, mutta tää postaus oli valitettavasti ainut valmis luonnoksissa, mutta pian pääsen taas postailemaan, kun koeviikko loppuu ylihuomenna!

2 thoughts on “HURRAW HURRAW 

  1. Hei voitko tehä pitkästä aikaa postauksen sun puhelimesta?:) ja kaikista hyödyllisistä sovelluksista!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s