THE (ALMOST) PERFECT FOUNDATION

IMG_8119

You heard me! Oon löytänyt aivan mahtavan meikkivoiteen. Kyseinen tuote eksyi ihan sattumalta mun ostoskoriini viime viikolla. Olin hakemassa vanhaa tuttua Lumenen CC-voidetta, kun mun kaveri Oona otti kätösiinsä jonkun Lumenen toisen meikkivoiteen. Ensimmäiseksi kiinnitin huomioni itse purkkiin, se oli mattapintainen (ja saatatte ehkä tietää, että mulla on pieni ”juttu” mattapintaisiin juttuihin, oli se sitten laukku tai huulipuna). Ainut asia mikä mua kauhistutti oli tosi suppea värivalikoima. Värejä taisi olla kolme joten päädyin testaamaan vaaleinta sävyä, joka näytti yllättävän hyvältä. Hetken mielijohteesta tokaisin ”mä otan tän!”. Ja tämän meikkivoiteen nimi on Lumene Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige. Sävy on ihan täydellinen mun iholle!
Jokainen meistä tietää varmasti miten turhauttavaa on etsiä sitä just sopivaa meikkivoidetta ja sitten, kun sen löytää, haluaa jo kokeilla uutta. Näin kävi mulle Lumenen CC-voiteen kohdalla. Lontoosta ostin Lauren Curtisin hehkuttaman Lorealin True Match Foundationin sävyssä W4 ja apuna sävyn kanssa mulla oli Lorealin myyjä. Suomessa huomasin, että sävy oli ihan päin sanonko mitä, mutta kokeilin sitä silti kerran, mutta en vaan tykännyt kyseisestä tuotteesta. 

IMG_7880

True Matchin jälkeen taisin palata CC-voiteeseen. Kului ehkä yli puoli vuotta, kun löysin itseni M.A.C:in pisteeltä testailemassa meikkivoiteita wanhojen tansseja varten. Mukaan tarttui myyjän suosituksesta M.A.C Studio Fix Fluid Foundation sävyssä NW15. Testasin sitä ihan innoissani koko kasvoille ja järkytyin. Näytin Simpsonit-hahmolta. Hieman turhautti, että meni noin 40€ aivan hukkaan. Meikkivoide kuitenkin osittain matchaa silloin, kun olen käyttänyt itseruskettavaa. Tuote on kuitenkin jotenkin ”kuivaa” omasta mielestäni. Se ei levity niin hyvin kuin muut käyttämäni meikkivoiteet. Meikkivoide kuluu myös kasvoilta ajan mittaan ja naamaan jää vain epämääräisiä laikkuja. 

IMG_8122

Millä mä sitten levitän mun meikkivoiteeni? Nykyään Beauty Blenderillä, koska koen, että sillä tulee kaikista luonnollisin ja tasaisin jälki. Silloin tällöin saatan käyttää Real Techniquesin Stippling Brushia tai Expert Face Brushia
Oon ollut tosi tyytyväinen tohon Lumenen meikkivoiteeseen (hyvä Suomi ja lakkamarjat!). Ainoa miinus on ehkä se, että tuote on tosi tosi vetistä, mutta hei, mikään ei ole täydellistä 😉 
Mitkä on teidän lempi meikkivoiteenne? Tai mikä on se tuote johon palaatte aina jokaisen tuotteen jälkeen? xx – J 

6 thoughts on “THE (ALMOST) PERFECT FOUNDATION

  1. oon käyttänyt nyt just tota lorealin true matchia vaaleimmassa mahdollisessa sävyssä, mutta joku siinä tökkii eikä vedä vertoja lumenen CC-voiteelle 😊 mitä mieltä muuten oot noista real techniquesin siveltimistä, ois aikeissa tilata ni suosittelesitko? 😊

    Tykkää

  2. On ainakin mun iholle! Peittää sopivasti aknearvet ja punotuksen 😊 epäpuhtauksia joutuu hieman peittelemään lisää peiteaineella.

    Tykkää

  3. Mä ostin omani Citymarketista, mutta luulen, että tota löytyy kaikista isommista kaupoista, kuten Stockmann, Sokos, Anttila, yms. Hintaa tolla oli 19.90€, mutta plussakortilla taisi saada pari euroa alennusta! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s