MAAILMAN HUONOIN KORUJEN KÄYTTÄJÄ ILMOTTAUTUU…

5

Otsikko kertoo varmaan kaiken olennaisen – oon ihan surkea käyttämään asusteita. Kello kulkee tietty ranteessa joka päivä ja ilman sitä olo on alaston, mutta muita koruja en käytä. Tragus ja napakoru ovat tietty asia erikseen. 
Olin kuitenkin jo pitkään ihaillut mun lemppari youtubettajan Carli Bybelin jättimäisiä statement korvakoruja ja yksi ilta, kun selailin Instagramissa aivan randomeita profiileita (tiedätte varmaan sen kierteen, kun päädytte kaverin koululaisen poikakaverin kaverin siskon profiiliin ja mietitte, että miten tässä nyt näin kävi?) ja löysin sattumalta saksalaisen Happiness Boutiquen Instagramin. Instagramista siirryin heidän nettisivuilleen ja olin myyty. Ihastuin heti ihan ensimmäisenä noihin mun korvissa näkyviin korvakoruihin. Ne on t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t! Tykkään noista ihan älyttömästi.

4

He kysyivät jos olisin kiinnostunut yhteistyöstä ja sain valita kahdet korvakorut tai yhden kaulakorun. Valitsin siis korvakorut ja mielessäni oli samalla tuleva äitienpäivä. Pyysin äitin mun kanssa katsomaan noita korvakoruja ja hän sitten osoitti sieltä mieleisensä ja päätin tilata ne äipälle äitienpäivälahjaksi. Yhdellä ehdolla toki… meidän molempien pitää pitää koruja useammin!

janinaa

Kului vain pari päivää ja paketti oli saapunut ihan postilaatikkoon asti. Sisällä oli kahdet korvakorut, niiden hoito-ohjeet, ihana quote ja käsin kirjoitetut terkut Happiness Boutiquelta. Äidin korvakorut ovat nimeltään Royal Blue Triangle Drop Statement Earrings. Sininen sattuu olemaan vielä äitin lempiväri! Mun korvikset ovat taas tosi neutraalin väriset, koska en vaan osaa käyttää värejä ja näiden korvisten nimi on Happiness Statement Earrings.  
Kannattaa käydä kurkkaamassa tuolla jos on tarvetta koruille esimerkiksi tulevan kesän juhliin, kuten vaikka ylppäreihin ja konfirmaatioihin. Ajattelin ainakin pistää noi kaverin ylppäreihin! Ja miksei voisi tilata juurikin äitienpäivälahjaksi? Korut on todella halpoja ja kaiken lisäksi Happiness Boutiquella on ilmainen toimitus!
Nyt jatkan brunssin jälkeistä ruokakoomaa ja ehkä luen vähän ruotsia! xx – J 

2 thoughts on “MAAILMAN HUONOIN KORUJEN KÄYTTÄJÄ ILMOTTAUTUU…

  1. täällä ilmoittautuu toinen joka ei osaa asusteita käyttää ollenkaan! 😃 Houkutuksena olisi kyllä ostaa joku kiva rannekello, mutta mitään kivaa (lue: halpaa) mallia ei ole tullut vielä vastaan.Noi sun korvakorut näyttää tosi kivoille, odotan innolla jotain asukuvaa jossa noi korvikset on esillä 😊

    Tykkää

  2. Rannekellot tuppaa olemaan aika kalliita ainakin mun budjetille! Onneks löysin omani -50% alennuksista.Kiitos ja nää tullaan kyllä näkemään vielä uudestaan! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s