KUUKAUSIKATSAUS – 4 JA ARVONNAN VOITTAJAT

1

1. Niin kuin mainitsinkin pari postausta aiemmin, pidettiin mun ystävän Even kanssa pikku bisnestapaaminen ja suunniteltiin meidän yhteissynttäreitä kakun ja kahvin kera. 2. Selfieee! 3. Jälleen throwback wanhoihin. Tostakin päivästä on jo 78 päivää? Aika kuluu niin nopeasti… 4. Ne ihanat Beauty Blender tuotteet! Arvonnassa tuli siis kaksi onnekasta voittajaa ja he ovat: halonen.jessica@gmail.com ja karoliiinas@hotmail.fi! Onnea teille, laitan teidän sähköpostit eteenpäin!2
5. Siirsin meikkini omaan huoneeseen ja tykkään kyllä tosi paljon, kun voi meikata luonnonvalossa! 6. Sama naama taas. 7. Kevätnäytöksestä kuvaa joukkueen kanssa. Saatiin kasvomaalit naamaan, haha! 8. Yksi MAC:in ostoksista tässä kuussa. Niitä on tullut tehtyä nimittäin 4… kiinnostaisiko teitä nähdä ne?
3
9. Tosiaan käytiin Oonan kanssa shoppailemassa palkkapäivän kunniaksi ja kyseiset ostokset esittelinkin jo teille. 10. STRAWBERRIES! Ihan parasta käydä koulun jälkeen ruokakaupassa ostamassa paketti mansikoita välipalaksi. 11 & 12. Vapputunnelmia! Pidin meillä meidän kaveriporukalle vappupippalot tai no itseasiassa naamiaiset ja oli tosi kiva, että suurin osa oli pukeutunut! Itse olin Minni Hiiri ja puku on Punanaamiosta. Kiitos kaikille onnistuneesta illasta! Aamuinen siivous ei kyllä ihan maittanut, mutta päädyinkin siivoomaan melkein koko päivän, koska innostuin (what’s wrong with me?). Pesin mm. lattiat, järkkäsin meikit ja imuroin melkein koko kämpän.
Tämmöstä kuukausikatsausta tällä kertaa. Ja niiiin ulkoasu on hieman muuttunut ja tää on kyllä mun mielestä parempi! Aloin jo hieman kyllästyä siihen harmaaseen taustaan ja plääh. Mitä mieltä ootte? xx – J 

8 thoughts on “KUUKAUSIKATSAUS – 4 JA ARVONNAN VOITTAJAT

  1. Haha kiitos Essi! Mäkää en oo mikää ekspertti…tuli pari kirosanaa huudettuu HTML-koodien kaa 😃

    Tykkää

  2. Oikeesti!!! Siis en ikinä voita mitään niin tuli ihan täytenä yllärinä! 😃 Kiitos ihan älyttömästi Janina ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s