KUUKAUSIKATSAUS – 3

Untitled

1. Yksi ehdoton ostos keväisin: tulppaanit! Oon ostanut nyt melko tiuhaan tahtiin tulppaaneita koristamaan mun yöpöytää. 2. Selfietime! 3. Yks kuukauden kohokohdista – Wanhojen risteily! Oli kyllä tosi kivaa vaikka teki kyllä tosi hyvää päästä nukkumaan (ei niistä yhteensä 7 tunnin unista ollut hirveesti hyötyä…) vaikka en päässytkään heti omaan sänkyyn, mutta hotellisänky kelpaa aina! Puhumattakaan siitä luksusesta, että sain kolmena päivänä peräkkäin syödä aamiaisbuffetissa! 2 aamua laivalla, 1 hotellissa. 4. Mun uusi ihana takki! Oon niin tyytyväinen, että otin tummansinisen enkä mustaa.

Untitled1

5. Taas ihastelemassa meidän Lidlin kukkavalikoimaa! 6. Lenkkeilemässä Miksun kanssa vapaapäivänä. Oli niin nätti sää! 7. Meillä oli liikassa koepäivänä tankotanssia ja sen jälkeen mahat kurni siihen malliin, että oli pakko mennä tien toisella puolella olevaan Vapianoon tyttöjen kanssa lounaalle ja oltiin varmaan ainoat asiakkaat yläkerrassa! 8. Ostin uudet luistimet ensi kautta varten ja pääsin testailemaan niitä heti liikkatunnille. Oli kyllä pieni paniikki, kun en osannut luistella noilla alkuun ja kauden tärkeimpiin kisoihin oli alle 3 viikkoa…

Untitled2

9. Mentiin kavereiden kanssa hieman juhlistamaan onnistuneen kisakauden lopetusta – 7 kisaa, josta 6 mitalia! Ei huono. 10. Aurinkoinen selfie! 11. Innostuttiin Oonan kanssa ostamaan jätskit Spice Icestä koulun jälkeen. En muistanut miten hyvältä softis maistuu, nam! 12. Tultiin tosiaan viikonloppuna loppukisoissa neljänsiksi ja oltiin tosi tyytyväisiä suoritukseen ja sijoitukseen. Eihän siihen pronssiinkaan jäänyt kuin 0,21…;) Tänään meidät vielä palkittiin seuran kevätjuhlassa kauden menestyneimmäksi joukkueeksi, huikeeta!

Untitled3

13. Vieeeeeelä yksi selfie! 14 & 15. Meille oltiin järkätty ihana yllätys, kun meillä piti olla treenit Salmisaaressa, mutta mentiinkin Megazoneen sotimaan ja sen jälkeen saatiin pizzaa ja kakkua! 16. Toinen uusi kevättakki, josta tykkään myös kovasti! Lämpenis vaan noi ilmat niin pääsis käyttämään tota! Tässä kuvassa mun hiukset näyttää tosi pitkiltä, mutta nekin pääsi vähän kevätfiilikseen…;) Niistä lisää myöhemmin!
VIHDOIN koeviikko ohi! Tai no huomenna vielä aamuvalmennus ja sitten pidennetty viikonloppu. Ihanaa pääsee tekemään postauksia tänne! Mulla on niin paljon postausideoita ja postattavaa. Tänään kävin hieman shoppailemassa palkkapäivän ja koeviikon loppumisen kunniaksi joten ostospostausta luvassa ja jotain muutakin oon tulossa ostosten ja keväthiusten lisäksi (vinkki: se on kultainen ja jokaisen nykynuoren tärkein esine)! Nyt meen katsomaan vähän Kardashianeita ja hömppäleffoja, koska ei tarvitse opiskella. Laters! – J 

4 thoughts on “KUUKAUSIKATSAUS – 3

  1. oi ihana postaus! 😊 miksi hotellihuone risteilyn jälkeen ja käytkö jossain töissä? 😲 tykkän sun blogista ja ulkoasu on just perfect! 😊

    Tykkää

  2. Meillä oli kisat Raumalla heti mun risteilyn jälkeen niin yövyttiin siellä! Valmennan luistelukoulussa aina kerran viikossa 😊 Kiitos paljon!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s