FROM STOCKHOLM

IMG_7517

Moikka taas! Oltiin tossa pari viikkoa sitten Wanhojen risteilyllä ja käytiin niin sanotusti haukkaamassa happea Ruotsin puolella. Onnistuttiin eksymään tunniksi, kun etittiin yhtä ostoskeskusta ja päästiin käyttämään ruotsin kieltä apua kysyessä. Lopulta löydettiin perille vaikka oli vähän ongelmia metron, metrolippujen ja metron portaiden kanssa. Kierrettiin parit kaupat ja mentiin syömään ennen kuin suunnattiin takaisin satamaan ja onnistuttiin jäämään väärällä metropysäkillä… mutta selvittiin laivaan ajoissa!

IMG_7531

Alunperin mun ei pitänyt ostaa mitään Victoria’s Secretiltä ja oltiin jo lähdössä, mutta myyjä tuli kysymään multa oonko tsekannut jo heidän -30%-pisteen ja olihan mun ihan pakko kurkata! Sieltä löyty ihana meikkipussi/clutch, jossa oli Pure Seduction-tuoksusta body mist, rasva ja suihkugeeli ja hintaa oli vain about 18€! Toi lähti melkein jokaisen tytön mukaan!

IMG_7534

Sephora oli pakko tsekata ja tiesin jo etukäteen mitä sieltä lähden hakemaan. Eli NARS:in Radiant Creamy Concealer sävyssä Custard. Oon kuullut tosta niin paljon hyvää ja oon hieman kyllästynyt MAC:in Pro Longwear Concealeriin. Tykkään tosta tosi paljon, mutta en huomaa mitään erityistä eroa noiden kahden tuotteen välillä… NARS levittyy ehkä hieman nätimmin. Hintaa oli noin 25€.
Mua jäi vielä himottamaan Too Facedin tuotteet ja River Islandin laukut, mutta ehkä joskus toiste! – J

4 thoughts on “FROM STOCKHOLM

  1. Osaatko kertoa missä päin Tukholmaa Victoria's Secret ja Sephora löytyy, kun oon lähdössä huomenna Tukholmaan, ja varsinkin Sephoralla olin ajatellut pistäytyä? 😊

    Tykkää

  2. Victoria's Secret oli ihan siinä keskustassa Gallerian-ostoskeskuksen vieressä tai, kun tulet ovista ulos näet sen vasemmalla puolella. Sephora löydettiin vähän vaikeamman kautta tai oikeastaan vahingossa, joten sinne en osaa valitettavasti neuvoa, mutta Google Mapsista löytyy varmasti reitti! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s