NEW STUFF FROM HOUSE OF BRANDON

IMG_7539

Hellou! Sain valita House of Brandonilta pari tosi mieleistä tuotetta yhteistyön merkeissä. House of Brandon on siis nettikauppa, jossa myydään mm. Niken, Conversen, Vilan ja Dr. Denimin tuotteita. Tuotteet saapuu postissa jo yhdessä päivässä, joka on tosi positiivista! Ei tarvitse ootella pakettia ikuisuuksia.
Mun ehdoton lemppari on noi Niken niin ihanan väriset urheilurintsikat, jotka on saanut myös paljon kehuja muilta. Noissa rintsikoissa on tosi hyvä tuki ja niillä on hyvä urheilla. Oon kyllä semmonen välineurheilija, että oksat pois… just ostin toiset urrit ja juoksuhousut ja nyt oon katellut vähän uusia juoksukenkiä. 

IMG_7549

Toinen tuote on Vilan paita, joka on tosi simppeli edestä, mutta takaata se on avoin ja siellä on vähän pitsiä ja pari narua. Oon kaivannut mun vaatekaappiin jo muutaman vuoden tommosta simppeliä mustaa paitaa ja nyt nappas!

IMG_7562

Kolmas tuote on ihan perus Vilan musta mekko, jossa on selässä vetoketju. Kuvassa mekko näyttää vähän tylsältä, mutta sitten, kun ilmat lämpenee taas pääsette näkemään tota asukuvissa enemmän! Nään niin monta asukokonaisuutta ton mekon kanssa.
Mikä on teidän lempparituote näistä kolmesta? – J

2 thoughts on “NEW STUFF FROM HOUSE OF BRANDON

  1. Mun lemppari on toi mekko, koska mäkin voisin kuvitella tohon niin monta asukokonaisuutta. Ihanan simppeli!

    Tykkää

  2. Tosi kiva kuulla, että säkin pidät siitä! Munkin mielestä se on niin ihanan simppeli 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s