BRUNCH WITH FRIENDS

brunch1

Pidettiin pikkubrunssi parin vanhan luistelukaverin kanssa meillä ja tehtiin leipiä mozzarellalla, tomaateilla ja basilikalla, suklaakuorrutettuja mansikoita, laskiaispullia ja smoothieta. Kaikki herkut meni ja kerettiin siinä muutama tunti juoruilla! Oli tosi kivaa, että saatiin porukka kasaan, kun kaikilla on niin paljon kiireitä ettei näkeminen välttämättä aina onnistu. 

brunch

Brunssit ja muutenkin tämmöset kavereiden kesken järkätyt tapaamiset jonkun kotona on mun mielestä tosi kivoja. Tulee halvemmaksi kuin esimerkiksi ravintolassa käyminen ja jotenkin on osittain läheisempi fiilis. Tämmösiä pitäisi järjestää useamminkin! Tykkäättekö te järkkäillä tämmösiä teidän kavereiden kanssa? – J 

2 thoughts on “BRUNCH WITH FRIENDS

  1. Oi vitsi, näyttää niin hyvältä! Mäkin rakastan just tollasia rentoja kokkailuhetkiä kavereiden kanssa, ihan parhaita. Aivan ihana blogi muuten sulla, tosi laadukkaita kuvia ja hyvää tekstiä.:)Käy ihmeessä tsekkaamassa mun blogi jos kiinnostaa!www.sarajhs.blogspot.fi

    Tykkää

  2. Maistui myös hyvältä! 😋Ne on kyllä ihan parhaita, taas lauantaina pääsee viettämään laatuaikaa kavereiden kanssa 😊Kiitos paljon! Ja käyn tsekkaamassa 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s